Astăzi, de la ora 17.00, voluntarii Teatrului Național v-au pregătit un eveniment special, în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului: toți trecătorii se vor alege cu o îmbrățișare gratuită! Credem că o îmbrățișare din partea unui străin îți poate face ziua mai bună, exact atunci când te aștepți mai puțin!  

Îmbrățișează un voluntar al Teatrului Național, fă-ți un selfie cu el și postează imaginea însoțită de unul din hashtag-urile #PotiVreiFaci#voluntariat #SNV2017 pe pagina evenimentului Săptămâna Națională a Voluntariatului.  Poza cu cele mai multe like-uri va primi un premiu surpriză din partea Teatrului Național Târgu-Mureș!!

Săptămâna Națională a Voluntariatului Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș are bucuria de a vă anunța participarea voluntarilor Teatrului Național în cadrul evenimentelor dedicate Săptămânii Naționale a Voluntariatului din perioada 15 – 21 mai 2017.

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment anual, inițiat de Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat (ProVobis) în urmă cu 25 de ani. Scopul acestuia este mobilizarea a cât mai multor organizații și a voluntarilor pe care aceștia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Teatrul Național Târgu-Mureș participă pentru prima dată în cadrul acestui eveniment și pe parcursul perioadei 15-21 mai 2017, va desfășura activități destinate comunității orașului Târgu-Mureș, alături de Organizația Națională Cercetașii României (Centrul Local Târgu-Mureș), Fundația Transilvană Alpha, Asociația Minitremu și Asociația Împreună pentru Copiii cu Cancer.

Mai multe despre programul evenimentelor dedicate Săptămânii Naționale a Voluntariatului pe www.teatrunational.ro și pagina de socializare a Teatrului Național. – www.saptamanavoluntariatului.ro

Foto: youtube.com