Peste 130 de poliţişti, jandarmi şi pompieri din ţară se întrec, miercuri şi joi, la probele de pistol Carpaţi şi pistol Glock, în finala Campionatului de TIR al Ministerului Afacerilor Interne, în Poligonul Militar din Sângeorgiu de Mureş.

Comisarul şef Livia Popa a declarat presei, miercuri, că la startul ediţiei 2017 a Campionatului de TIR al Ministerului Afacerilor Interne s-au aliniat peste 130 de sportivi, atât femei, cât şi bărbaţi, reprezentând toate structurile ministerului.

Livia Popa a precizat că acest campionat naţional este organizat de către Ministerul Afacerilor Interne, prin intermediul Centrului Cultural, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Col. Sabin Motora” Mureş, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş.

“Este o competiţie care se bucură de o largă participare, drept dovadă fiind numărul mare de competitori care-şi vor disputa cupele, medaliile şi diplomele puse în joc. Dincolo însă de aceste ţeluri, mai de preţ sunt întărirea coeziunii între participanţi, dezvoltarea spiritului de competitivitate şi respectarea normelor de fair-play”, a arătat comisar şef Livia Popa, în deschiderea competiţiei.

Premierea câştigătorilor este programată pentru joi, la ora 13,00.

Sursa:agerpres.ro / Foto:national.ro