Fotbalistul Claudiu Voiculeţ, vicecampion în 2015 cu ASA2013 Tirgu Mureş, a solicitat o indemnizaţie de creştere a copilului de 90.000 de lei, potrivit unor surse oficiale. Sportivul a declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de 60.000 de lei şi nu înţelege de ce se face “atâta circ”.

Surse oficiale au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că fotbalistul Claudiu Voiculeţ a solicitat o indemnizaţie de creştere a copilului în valoare de 90.000 de lei lunar. În cazul în care instituţiile statului vor accepta această solicitare, Voiculeţ ar intra în top-ul părinţilor care beneficiază de cele mai mari indemnizaţii din România.

Sportivul a declarat că a ales să se ocupe de creşterea copilului şi spune că nu înţelege de ce se face “atâta circ” în jurul indemnizaţiei de care beneficiază, în condiţiile în care este vorba de o sumă de 60.000 de lei.

“Nu văd de ce e aşa mare circ. Acum e povestea cu plafonarea indemnizaţiilor şi probabil de aceea sunt dat eu exemplu. Dosarul e depus şi trebuie să obţin. Ce, fotbaliştii nu au voie? E vorba de 60.000 de lei. Aveam de ales ori o ţară străină ori asta. Am ales să mă ocup de creşterea copilului. Ultima perioadă din fotbal mi-a lăsat un gust amar, chiar nu mai doream să joc în Liga I. Nici afară n-am vrut să merg să joc. Am 32 de ani şi de la 14 ani sunt tot plecat de acasă. Mi-a ajuns şi vreau să mă ocup şi eu de ale mele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Claudiu Voiculeţ.

Citeste stirea completa. Sursa:mediafax.ro / Foto:soccer.ro