Unui autoturism de poliţie parcat neregulamentar, în imediata apropiere a unei treceri de pietoni de pe principala arteră din municipiul Blaj, la mică distanţă de sediul Poliţiei, i-au fost blocate roţile de către Serviciul Poliţiei Locale din cadrul Primăriei.
Fotografii cu maşina de poliţie cu roţile blocate au fost postate pe reţelele de socializare.
Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au confirmat, marţi, pentru AGERPRES, că, în urma faptului că maşina a fost parcată în apropierea trecerii de pietoni, acesteia i-au fost blocate roţile de către un echipaj al Poliţiei Comunitare din Blaj.
Autoturismul în cauză este folosit de către poliţiştii unui post comunal, care s-ar fi aflat în misiune şi care ar fi dus pentru audieri câteva persoane la sediul din Blaj. Ei au parcat autoturismul de serviciu la circa 20 de metri distanţă, lipsind doar câteva minute, după cum au susţinut cei în cauză.
Parcarea neregulamentară a avut loc pe singurul bulevard din oraş, într-un loc marcat cu indicator care arată staţionarea interzisă.
Taxa pentru deblocarea roţilor este în valoare de câteva zeci de lei, fiind necesară, de asemenea, şi achitarea unei amenzi cuprinsă între 200 şi 1.000 de lei.

Sursa:agerpres.ro