Concordia Chiajna a învins-o pe ASA2013 Tirgu Mureș cu scorul de 2-0 (0-0), aseara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 9-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Concordia a obținut prima sa victorie după o pauză de zece etape (cinci egaluri, cinci eșecuri), grație golurilor marcate de Răzvan Grădinaru (71), după o eroare a apărării mureșene, și de Marian Cristescu (79), în urma unei gafe a portarului Eduard Pap. Antrenorul ilfovenilor, Dan Alexa, a fost trimis în tribune de arbitrul Istvan Kovacs pentru faptul că a depășit spațiul tehnic de mai multe ori.

ASA2013 a ajuns la șapte etape consecutive fără victorie (patru egaluri, trei eșecuri).

Concordia a părăsit penultimul loc, cedat acum echipei Pandurii Târgu Jiu, în timp ce ASA2013 rămâne pe ultima poziție a clasamentului. Concordia nu mai marcase două goluri de la meciul cu Dinamo din februarie (2-1), iar aceasta este cea mai clară victorie a sa din actualul campionat.

CS Concordia Chiajna — ASA2013 Tirgu Mureș 2-0 (0-0), stadion “Concordia” — Chiajna
Au marcat: Răzvan Grădinaru (71), Marian Cristescu (79).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Bogdan Gheorghe (București), Sebastian Stoianov (Constanța); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București)
Observatori: Constantin Ștefan (București) — CCA, Paul Mincu (București) — LPF

Sursa:agerpres.ro / Foto:colaj imagini / FRF