Dupa numai cateva minute de ploaie mai sanatoasa, in Tirgu mures era mult mai indicat sa circuli cu barca, deoarece autoturismele s-au deplasat cu mare dificultate si au provocat blocaje pe mai multe strazi. Targumureseni udati pana la piele in statiile de autobuz care nu au sistem de refugiu acoperit, asa cum sunt multe in orasul nostru. 🙁

In concluzie, avem un oras cu o infrastructura foarte bine pusa la punct de executivul primariei Tirgu Mures. Nu le mai amintim numele, deoarece oricum avem pe moment o indigestie provocata de extinderea raului Mures pe strazile orasului, prin reteaua moderna de canalizare updatata de ei la la numarul de locuitori aferenti anului 2017.

Partea buna pentru masini este ca apele au acoperit toate gropile si astfel, soselele au devenit perfecte. Aproape ca nici nu se mai vad… 😉

Dupa o ploaie adevarata in mureșeni

Posted by Pinto Tiberiu on 5 Mai 2017

Pentru cetateni, pozitiv este faptul ca nu trebuie sa astepte in statie pe ploaie autobuzele care sa-i duca la super mediatizatul parc de la Platou, pentru ca acestea nu exista. Au distrus parcurile din centrul orasului – vezi acest material -, care erau accesibile si pentru bunicii dornici sa-si duca nepotii in parc, chiar daca nu poseda autoturism. Mentionam ca statia din poza este la cateva sute de metri de centrul orasului, nu la periferie! Si ca suntem in anul 2017, nu 1997 – anul care coincide cu instalarea lor la putere si cu primele promisiuni!

Devine negativ pentru cetateni in momentul in care au terminat dusul public si decid sa-si cheme un taxi. Aparatul nu va mai taxa per km, ci per minut, deoarece va rula cu 5 km/ora, sa poata trece de exemplu pe aceasta strada din Tirgu Mures, din zona cartierului Aleea Carpati:

Si uite asa, a mai trecut o zi in dragul nostru targ – adus de ei la denumirea de targ la propriu -, in care “macar au mai facut ceva”, de data aceasta o indigestie si o lehamite de nedescris, provocata targumuresenilor care le platesc taxe, pe care sa le poate ei folosi in bataie de joc! Oare cat tupeu trebuie sa aiba Dorin Florea si Claudiu Maior sa organizeze concerte tehno ilegale pe bani publici – vezi in acest material -, da sa nu fie in stare sa puna doua umbrele in statia de autobuz!? De infrastructura nu mai amintim, pentru ca suntem siguri ca nu stiu ce inseamna!

Muresan D. STIRESCU