Chiar daca exista mari probleme la nivelul conducerii PLM si nu au ei vreun merit in aceasta stire, ce este de promovat – sportivul Danut Borbil -, promovam cu multa placere. – Mures Stiri

Un poliţist local din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Târgu Mureş, inspectorul Dănuţ Borbil, a fost imaginea celei de-a de-a XI-a ediţii a Campionatului Naţional de Skandenberg, care a avut loc la Codlea, în cadrul căruia a şi ocupat un loc I.

‘Poliţist local în cadrul Direcţiei Poliţia Locală Târgu Mureş, inspectorul Dănuţ Borbil a participat în intervalul 28 – 30.04.2017, la cea de-a XI- a ediţie a ,,Campionatului Naţional de Skandenberg’ care s-a desfăşurat în municipiul Codlea, judeţul Braşov, unde a ocupat locul I la categoria ?masters masculin (braţul drept)+100 kg’. În palmaresul angajatului nostru se înregistrează, din anul 2007 până în prezent, următoarele titluri: multiplu campion naţional, campion Balcanic – liga profesioniştilor, campion Arnold Classic Europe, campion european şi vicecampion mondial, fiind desemnat pentru al VI- lea an consecutiv Imaginea Campionatului Naţional de Skandenberg’, se arată într-un comunicat de presă al Poliţei Locale Târgu Mureş, dat publicităţii joi.

Comunicatul precizează că Dănuţ Borbil activează ca poliţist local în cadrul Biroului de Intervenţie al Poliţiei Locale Târgu Mureş, ‘dezvoltând pe lângă calităţile sale sportive şi activităţi profesionale la un nivel ridicat, fiind apreciat atât de colectivul instituţiei, cât şi de târgumureşeni’.

Dănuţ Borbil este vicecampion mondial şi european la skandenberg şi multiplu campion naţional la categoria +100 de kilograme.

Sursa:agerpres.ro / Foto:Universal Nutrition Romania