La 3 mai, in fiecare an, este celebrată Ziua mondiala a libertatii presei! Daca tot au prostit o parte din romani – PSD castigand anul trecut alegerile cu “110%” -, ne-am gandit sa vedem ce spune presa despre sefu’ Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ca doar “pestele de la cap se impute” si Romania cam “sta la coada sa fie curatata”!

Ne prefacem ca nu avem habar de faptul ca Dracnea a fost in spatele OUG 13 si ca nu stim daca PSD Mures are vreo vina pentru situatia in care se afla judetul Mures, chiar daca au avut reprezentanti si influenta mare in CL Mures si CJ Mures, de vreo 20 de ani incoace.

Nu s-a scris mare lucru azi in presa despre acest subiect, nu pentru ca n-ar fi important ca romanii sa stie, ci pentru ca la nivel national o parte a presei este posibil sa fie “influentata” tocmai de “subiectul” in cauza. Cu putin efort si cu eliminarea optiunii zilei in curs, tot am gasit cate ceva. 😉

Ne limitam in a mai face alte comentarii, vorba multa, saracia omului si bogatia lu’ Liviu Dragnea…

2 mai 2017 – hotnews.ro

Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca.

aprilie-mai 2017 – Malin Bot, jurnalist

Liviu Dragnea: Ce am furat eu? Secretul imunității baronului de Teleorman îmbogățit deși a fost mereu bugetar.

EPISODUL 1 – Răspunsul la întrebarea lui Liviu Dragnea este în județul pe care l-a condus timp de zece ani către sărăcie și dezastru economic în timp ce el, baronul local, se îmbogățea fără măsură. Este în declarațiile de avere ale lui Dragnea și în situația economică a județului Teleorman.

Dragnea: Ce am furat eu, domnule Bot!? Dacă plătea din salariul de bugetar, avea nevoie de 2.000 de ani numai pentru acest imobil cu nouă etaje.

EPISODUL 2 Liviu Dragnea nu a descoperit vreun sistem de operare și nici nu deține vreo multinațională, a fost bugetar toată viața lui. Cu toate acestea a reușit să-și agonisească o avere uriașă, inexplicabilă pentru un bugetar, pe care a spart-o după divorț. Numai pentru unul dintre imobilele pe care acum le deține, dacă plătea corect din salariul de la stat, Dragnea avea nevoie de 2.000 de ani, plătind cu toate veniturile lui de la stat.

Dragnea: Ce am furat eu? Cum s-a chinuit baronul infractor să ascundă un domeniu opulent care se vede și din satelit.

EPISODUL 3 – Conacul cu teren de tenis, parc propriu, piscină, case de oaspeți și solariu pe care Dragnea l-a făcut în Alexandria e marcat în Google Maps ”Vila lui Dragnea”. Vorbim de o proprietate amenajată pe aproape 7.000 de metri pătrați.

Dragnea: Ce am furat eu!? Mina de aur înhățată de la stat și exploatată de clanul baronului PSD. Legăturile cu beizadeaua și hotelul acestuia.

EPISODUL 4 – Averea oficială și cea ascunsă a președintelui penal al Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, este imposibil de justificat din veniturile legal recunoscute de acesta. Poate să fie însă explicată prin diverse afaceri la care au ajuns jurnaliștii de investigație, cum este această mină de aur care e în centrul unor încrengături de afaceri pe zeci de milioane de euro.

Riseproject.ro

2 martie 2017 – Dragnea si milionul disparut

Peste un milion de euro. Atât a încasat liderul PSD Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți amplasate la mare, la munte și în lunca Dunării. Banii au dispărut apoi din declarațiile de avere ale politicianului.

31 martie 2017 – Dragnea – Secretul din padure

Prietenii lui Liviu Dragnea au cumpărat o pădure de 260 de hectare în Teleorman.
Apoi, pădurea a fost transformată în complex privat de vânătoare și, până anul trecut, a fost în proprietatea firmei lui Valentin Dragnea. S-a întors înapoi la apropiații tatălui.
Când nu conduce țara, președintele PSD se relaxează aici, împușcând animale, umăr la umăr cu acoliții săi politici.

martie 2017 – Dragnea, fortareata din Brazilia

Astăzi vă prezentăm filiera braziliană a grupului care l-a ajutat și, la rândul lui, a profitat de ascensiunea politică a lui Dragnea: grupul din Cumbuco.

aprilie 2017 – Dragnea, fortareata din Brazilia 2

Noi documente obținute de RISE Project din Brazilia arată că prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate și trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghiaș, a făcut investiții imobiliare în Brazilia de care a beneficiat chiar șeful PSD. Începând din 2010, Liviu Dragnea și-a petrecut vacanțele braziliene într-o luxoasă vilă cumpărată de Gheorghiaș la malul Atlanticului. Vila a fost dotată, spre delectarea președintelui PSD, și cu un teren de tenis profesionist.

11 aprilie 2017 – Dragnea – Oamenii si banii

Niște cumetri și cumnați devin o corporație pe banii noștri. Se cunosc din tinerețe, dar s-au înrudit între timp. În capul mesei stă Liviu Dragnea și corporația crește odată cu influența lui politică. Parlamentari, funcționari și afaceriști – se înrolează în grupare și fiecare înghite o felie din tortul de peste 2 miliarde de lei asigurat de stat în ultimii 10 ani.

Cam atat pe azi/that’s all folks…  speram sa n-avem continuare/to be continued… poate cu sprijinul DNA/THE END.