Sambata noaptea primaria Tirgu Mures a organizat un “super” concert tehno gratuit. Foarte “bine”, “bravo” lor, doar ca au uitat un lucru esential: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Din ce stim noi este ilegal “sa organizezi petreceri in aer liber pe raza localitatii dupa ora 00.00”. Cu toate acestea, primaria Tirgu Mures – cu sustinerea primarului Dorin Florea si a lui adjutant Claudiu Maior -, isi permite sa organizeze o astfel de petrecere care a inceput la ora 23.00 si a tinut pana dimineata. Mai grav este ca au primit si autorizatie (emisa de ei – lor) din ce spune Politia Locala Mures! Suntem tare curiosi daca organiza un privat un asemenea eveniment desfasurat dupa miezul noptii, cam in cat timp apareau cei de la PLM sa opreasca si sa amendeze privatul pentru tulburarea ordinii publice!

Pe langa faptul ca vanzarea intreprinzatorilor prezenti la eveniment nu a fost una stralucita, clientii fiind aproape inexistenti, s-au mai ales si cu pagube in urma unor acte de vandalism! “Dupa cum bine stiti primaria ieri a organizat un “super chef” la week end. Din pacate cativa baieti s-au incins prea tare de la muzica electronica si alcool gratuit si s-au gandit sa isi verse nervii pe o robineta de bere. Sunt foarte sigur ca pot plati paguba din buzunar 😁 Daca recunoasteti pe careva dintre ei va rog sa nu ezitati sa imi dati un mesaj privat. As dori sa ii intreb cum a fost cheful?”, spune M. Benedek intr-o postare pe Esti din Tirgu Mures daca…

Amintim si faptul ca acest concert a fost super promovat pe toate canalele media de care dispun, inclusiv cu promovare platita pe pagina oficiala a primariei! Intrebarea este daca au platit la facebook prin licitatie, contract de incredintare directa sau cu depunere 3 oferte?!

Au urmat pregatirile! Super masa de montaj-emisie, cu un calculator Pentium 486 operat de un super tehnician si echipa de filmare pentru transmisia live a evenimentului, este aproape gata! 😉

Vine si momentul startului! Boxele la maximum, localnicii din zona nerabdatori sa danseze in pat, spectatorii… i-ai de unde nu-s!

Pai daca asa sta treaba, anulam cuvantarile facute in mod obisnuit la asemenea evenimente de catre Dorin Florea si Claudiu Maior, trimitem acasa “echipa tv” si dam mai tare boxele sa se auda pana-n Tudor! Uite asa am ramas toti targumuresenii cu buza umflata, cu cele cateva minute live de la testele audio, asteptand cu sufletul la gura transmisia live care nu a mai venit…

Acestea fiind spuse, adaugam si “evenimentul” – imoral, “ilegal” si total nereusit – la maretele realizari pentru targumureseni “construite” de primaria Tirgu Mures!

Sursa video/foto: capturi imagine / pagina oficiala Municipiul Tirgu Mures/ Esti din Tirgu Mures daca…