Trăieşte aventura completă şi haide cu noi la zbor la Rimetea-Colţii Trascăului! Fie că este iarnă sau vară, primăvară sau toamnă, această locaţie nu te va dezamăgi! Un adevăral paradis al zborului cu parapanta la noi din ţară, localitatea Rimetea se află la doar 110 km de Târgu-Mureş.

Zbor de amplitudine Platoul Repas – Sovata

Activitati de sezon la Pârtie Schi – Sovata – Pentru informatii si rezervari: 0732.101.101 sau www.muresfly.ro P.S. Dupa zbor Cabana Repas va asteapta !

Posted by MuresFly on 29 Iulie 2016

Un loc magic unde zborul cu parapanta se transformă într-o aventură şi ieşire de neuitat. Însă vă atenţionăm că acest tip de ieşire este un pachet complet şi se adresează doar persoanelor în formă fizică bună. Nu este nevoie să fi vreun mare sportiv, însă trebuie să fii capabil să urci un deal de 500m diferenţă de nivel cu un rucsac de aprox 12 kg în spate. Dacă îţi plac drumeţiile la munte, urcările, sportul, exerciţiul, aerul curat, natura şi îşi doreşti să zbori atunci nimic nu este mai potrivit pentru tine! Urcarea durează cam 1 oră 30 minute aşa că ia-ţi bocancii, hainele sport şi mai ales prietenii şi rezervă o zi din viaţa ta pentru o altfel de aventură! Peisajul înconjurător, farmecul satului, priveliştea de la decolare şi din zbor te vor încânta în orice sezon. Nici o grijă! Vei fi acompaniat de ghidul şi instructorul tău de zbor de la Clubul Sportiv MuresFly. Pe perioada primavara-vara se va urca la alta decolare, doar aprox. 30 minute!

Programarea de face în prealabil la numărul de telefon 0748270780 sau 0732101101, în funcţie de condiţiile meteo!!! Este nevoie de vreme frumoasă să putem zbura. Temperatura nu este relevantă, zburăm şi iarna la -10 grade pe zăpadă, însă direcţia şi intensitatea vântului contează!

 Sursa:MuresFly