Ne punem intrebarea pertinenta: oare cat de incapabil sa fie tot executivul din primaria Tirgu Mures?! Mai, oamenilor, primavara nu-i ca iarna! Au trecut si sarbatorile pascale si noi inca suntem cu beculetele de la Craciun!

De la inceputul anului, Claudiu Maior posteaza non-stop selfie-uri din diverse macarale, prin care ne arata cum schimba becurile de pe stalpi. Oare nu a vazut ca imediat vine vara si orasul este plin de ornamente de Craciun? Ca nu le-a vazut el intelegem, stim ca are barna in ochi si vede doar paiul altora, dar nici Dorin Florea – care se da cel mai ecologist primar din tara – sa nu vada copacii “sugrumati” de cablurile cu care tot ei i-au infasurat?

Oare cand isi aduc aminte de dosarele de la DNA – in care sunt cercetati pentru luare de mita si alte fapte de coruptie – nu se gandesc ca nu e bine sa fii legat, chiar daca esti doar un copac!

Pai nu s-au gandit cand au realizat procedurile legale pentru instalarea ornamentelor ca vor trebui si date jos? Chiar asa de incapabili sa fie toti…

Fotocopie publicata pagina fb. Catalin Heghes

Muresan D. STIRESCU