Acuzații grave pentru Raed Arafat. Operațiunea de salvare a lui Dănuţ ar fi putut dura doar 5 ore, în loc de 11.  

B1TV: De 11 ore au avut nevoie pompierii să îl salveze pe micuțul de mai puțin de 2 ani. Numai că, acum a apărut o altă ipoteză – copilul ar fi putut fi scos în 5 ore. Cel care susţine acest lucru este fântânarul din localitate. Omul a fost primul care a ajuns la locul accidentului. A măsurat adâncimea la care era copil căzut şi a explicat şi cum trebuie scos. Ideea sa nu a fost acceptată. Între timp cei de la ISU Bucureşti au intervenit. Salvatorii s-au chinuit 11 ore pentru a-l scoate pe micuț. Aici materialul prezentat de B1TV

Raed Arafat: Interventia de ieri a aratat cum poate functiona un sistem integrat pentru a salva o viata. Pompierii fara care nu se putea salva copilul din putul in care cazusera si care au avut o misiune extrem de grea si delicata de confruntat; medicii care au preluat micutul si l-au stabilizat astfel incat sa ajunga in viata la spital; pilotii elicopterului fara de care transportul micutului ar fi durat mult si ar fi pus viata acestuia in pericol mai mare si oamenii care s-au implicat incercand sa acorde sprijinul pompierilor fara sa uitam si sprijinul acordat de autoritatile locale. Trebuie sa-i felicitam si sa-i multumim pe toti salvatorii care s-au implicat. Acum viata copilului este in mana medicilor care il acorda ingrijirile la spitalul Grigore Alexandrescu si sper sa fie eforturile lor reusite sa-l vedem pe copilul inapoi la parintii lui.

Ieri chiar daca nu ma aflam la fata locului, am tinut legatura cu colegii si am cooperat continuu pana la scoaterea copilului. Comanda a fost la col. Cristian Radu care l-am trimis la fata locului de la IGSU si care impreuna cu colegii de la ISU Teleorman si ISU BIF a facut tot posibilul sa scoate copilul in siguranta si sa-l preda medicilor de la SMURD. Daca fantanarul este al satului inseamna ca era acolo… deci nu inteleg de ce nu a luat legatura cu colegii care erau la fata locului! Continuare drept la replica Raed Arafat.

Evenimentele la care fac referire cele doua parti…

VIDEO – Copilul salvat din put este in stare critica!