Un membru Asociatia Pro Infrastructura a adresat intrebari catre CN de Administrare a Infrastructurii Rutiere, legate de Varianta Ocolire Tirgu Mures  – centura Corunca-Ernei; raspunsul primit este atasat ca imaginile de mai jos.


Estimarea pentru finalizare este februarie 2018, dar sunt mari sanse ca acest termen sa fie prelungit din cauza diferitelor blocaje.

a) Va rog sa expuneti toate motivele pentru care inca nu se lucreaza in zona intre DJ135 si DN13 si termenii prevazuti pentru rezolvare blocajelor pentru aceasta portiune.


b) Va rog sa expuneti toate blocajele actuale si termenul pentru rezolvarea lor.


c) Care este data actualizata de finalizare a lucrarilor?


d) Va rog sa imi puneti la dispozitie varianta actuala a graficului de executie actualizat de antreprenor.


e) Cate acte aditionale s-au semnat pana acum? Va rog sa precizati care este data fiecarui act aditional, subiectul lui si valoarea in discutie.


f) Ce penalizari au fost aplicate pana acum? Va rog sa specificati fiecare factura cu data, numar, valoare si data in care a fost achitata de antreprenor.


g) Cate claim-uri au fost facute pina acum pe acest contract? Va rog sa precizati fiecare claim, data, numar, cine a facut claim-ul si valoarea in discutie, precum si stadiul actual al rezolvarii.

Sursa: fb.Kodok Márton / Foto-video:youtube