Update: Alegeri “aranjate” la PNL Mures?! Ervin Molnar, candidatul care si-a retras candidatura inainte cu cateva ore de inceperea alegerilor, spune ca motivul a fost legat de nerespectarea statutului partidului privind convocarea individuală a unora dintre membrii organizației. Felicitarile ante-adresate castigatorului si totodata unicului candidat, s-au dovedit a fi de bun augur 😉

Astazi au loc alegerile pentru functia de presedinte al Partidului National Liberal Tirgu Mures. Daca initial au facut cumva sa aiba doi candidati, poate asa pentru a da dovada de putina democratie, acum se pare ca unul din ei – consilierul judetean Ervin Molnar – se retrage in mod bizar inainte cu cateva ore de momentul alegerilor.

Exista si posibilitatea sa nu mai existe oameni capabili, dornici sau marionete care sa preia aceasta functie. De fapt, cine sa vrea sa fie sef la un partid plin de incompatibili, cercetati penal sau “independenti” victoriosi FARA reusite!

Prin urmare, avem iar alegeri “democratice” cu rezultat extrem de previzibil: noul presedinte PNL Tirgu Mures va fi – singurul candidat – Ovidiu Moldovan. Nimeni altul decat actualul director Locativ Tirgu Mures, “amicul” celor din executivul primariei Tirgu Mures, implicit al candidatului “independent”.

Nu ne ramane decat sa-l felicitam pentru “reusita”, chiar daca mai sunt cateva ore pana la alegerea efectiva. 😉