In alte locuri pentru asemenea derapaje – asta pentru a nu le numi lucruri facute din lipsa de pregatire sau mai rau, facute intentionat/la comanda -, savarsite de politistii locali, primarul intervine in a lua masuri. La noi este de la sine inteles ca nu se va face nimic nici in acest caz. Dorin Florea nu a intervenit nici in urma derapajelor cu caracter etnic infaptuite de securistul Bretfelean care se afla la carma PLM! Daca asculta in continuare de sfaturile prim-consilierului Claudiu Maior, ajunge de il felicita si pentru asta! Nu mai comentam pe acest aspect deoarece suntem siguri ca se vor trage unul pe altul in “groapa” pana la urma!

Va prezentam mai jos faptele care au dus la pierderea procesului de catre politia locala Mures. Procesul a fost intentat de mureseanul Razvan P., in urma incapacitatii unui angajat de-al lor – platit cu parte din milioanele de euro alocate anual catre PLM din banii tuturor targumuresenilor -, de a constata o fapta si de a intocmi un proces verbal corect. Oare cate astfel de procese au mai pierdut!

In data de 21 ianuarie 2017, Razvan a participat la o zi de nastere in calitate de invitat. La un moment dat a venit politia, iar acesta a deschis pentru ca era cel mai aproape de usa. S-a prezentat si le-a aratat actul de identitate. Pseudo-politistii i-au zis ca au venit in urma unei sesizari facute pentru galagie. Razvan le-a spus ca nu este el proprietarul si ca nu a fost galagie. Acestia au plecat fara sa aplice vreo sanctiune nimanui si au spus ca spera sa nu mai fie chemati a doua oara. Dupa doua saptamani, Razvan a primit la adresa lui de domiciliu un plic cu o amenda de 500 de lei pentru deranjarea linistii publice. De aici incepe problema…

“Procesul verbal a fost intocmit la 3 zile dupa eveniment pe data de 25 ianuarie 2017 si era specificat ca eu SUNT DE FATA la intocmirea procesului verbal, lucru total neadevarat. De asemenea la mentiunile mele era notat “recunosc fapta dar refuz sa semnez procesul verbal” FALS… nu aveam cum sa fac vreo mentiune daca nu eram de fata la intocmirea procesului verbal… deja vorbim de un FALS in inscrisuri facut de un agent care se afla in exercitiul functiunii… si ca falsul sa fie fals pana la capat aveau si semnatura unei martore care sustinea ca am fost de fata la intocmirea procesului verbal… deci vorbim de un fals facut de agentul Szekely Gheorghe si de o marturie mincinoasa facuta de Moldovan Alina Vasilica. In instanta martora a recunoscut ca eu nu am fost de fata si ca nici macar dansa nu a fost de fata la intocmirea procesului verbal si ca politistii au mers cu procesul verbal la ea acasa dupa 3 zile si au pus-o sa semneze ca martor… Tin sa mentionez ca pe procesul verbal nu era trecuta nici adresa corecta si nici nu au reusit sa stabileasca concret daca era galagie si cine a produs galagia… m-au amendat pe mine pentru ca eu am deschis usa… prima persoana care le-a iesit in cale. In continuare doresc sa ma indrept catre instanta penala cu o plangere atat impitriva agentului Szekely Gheorghe cat si impotriva martorei. Vreau ca agentul acesta sa fie demis din functie, sa fie cercetat pentru falsul facut si sa i se interzica sa mai ocupe in viitor vreo functie publica”, ne spune Razvan P.

In cazul in care cei de la PLM nu au intrat inca in posesia sentintei, le-o prezentam noi pentru a putea lua de urgenta masurile cuvenite. Voi ce credeti, vor lua vreo masura?! Isi vor da demisia de onoare cativa din securistii care conduc PLM? Ha ha!

Foto: colaj imagine