Rezultatele si solutiile privind rezolvarea problemelor Liceului Romano-Catolic, discutate in ultimele sase luni “in spatele usilor inchise” – de catre Dorin Florea, Claudiu Maior, PSD si UDMR sunt: ZERO! NIMIC! INTUNERIC TOTAL…

Ieri au incercat “public” – asa de fatada; am putut observa ca de fapt in cele 6 luni de discutii in spatele usilor inchise, nu au gasit nici o solutie si acum incearca sa-i gaseasca vinovati pe altii pentru incapabilitatea lor de pana acum…

Dupa ce a INCHIS AEROPORTUL – Peti Andras UDMR – lauda “meritele” si “experienta” incompatibilului Claudiu Maior, alaturi de care aproape a reusit INCHIDEREA Liceului Romano-Catolic din Tirgu Mures! La aceasta “realizare” si-au mai adus aportul: UDMR si Horatiu Lobont in frunte cu Dorin Florea.
Pe scurt, UDMR propune votarea unui proiect de hotarare privind Liceul Romano-Catolic, FARA VIZA DE LEGALITATE!

Sedinta extraordinara – CL – 19-aprilie-2017

Sedinta extraordinara – CL – 19-aprilie-2017

Posted by Municipiul Tirgu Mures on 19 Aprilie 2017

Azi la fel… “arunca pisica” inapoi la Inspectoratul Scolar Judetean Mures si la M.E. … ca asa le-a zis Claudiu Maior sa faca! PSD+UDMR a zis repede, Da sefu’!

Consilierii POL – de la care erau ceva asteptari – saluta si ei decizia prin Mark Hermann si Julia Gyorfi; Radu Balas a fost mai smecher, nu a participat la cele doua sedinte preferand sa mearga la Cluj la campionatul de gimnastica. Uite asa, Partidul Oamenilor Liberi, prin cei trei consilieri, voteaza masiv in ultima vreme toate “proiectele” marca Florea&Maior!

Sedinta Extraordinara CL – 20-aprilie-2017

Sedinta Extraordinara CL – 20-aprilie-2017

Posted by Municipiul Tirgu Mures on 20 Aprilie 2017

Aici gasiti Istoria infiintarii Liceului Romano-Catolic, unde va aratam ca sunt niste incapabili care mai mult au incurcat decat au ajutat!