Noul antrenor principal al echipei de fotbal ASA Târgu Mureş, Ionel Ganea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este conştient că situaţia echipei nu este foarte bună, însă crede că mureşenii pot scăpa de la retrogradare dacă vor obţine rezultate bune în cele opt partide rămase.

“Realitatea este că situaţia nu este foarte bună în momentul de faţă la Mureş, dar încercăm pe ultima sută de metri să refacem cât putem şi să obţinem maximum de puncte din cele opt partide, câte au mai rămas (…) Matematic sunt şanse să scăpăm de retrogradare, dar totul depinde numai de noi. Lotul are şi probleme medicale, cum este Gabi Mureşan, care după părerea mea este o pierdere foarte mare, şi trebuie să trecem şi peste acest obstacol. Mai jos ca acum Mureşul nu poate să fie şi nu avem nimic de pierdut”, a spus Ionel Ganea.

În privinţa meciului de luni, de la Iaşi, din etapa a şaptea a fazei play-out a Ligii 1, Ganea a arătat că ASA doreşte să obţină maximum de puncte, chiar dacă moldovenii au un parcurs bun.

“În momentul de faţă, Iaşiul are un parcurs destul de bun, în ultimele şapte meciuri nu au pierdut, şi nu ne va fi uşor, dar mergem să obţinem maximum de puncte. Obiectivul este să rămânem în prima ligă”, a spus Ganea.

În privinţa schimbărilor repetate de antrenori de la ASA Târgu Mureş, Ionel Ganea a spus că are încheiat un contract cu echipa până la finele sezonului.

Directorul general al ASA Târgu Mureş, Cristian Chertes, speră ca prin venirea lui Ganea la cârma echipei să se realizeze obiectivul rămânerii în Liga 1.

“Mă bucur că am reuşit să îl aducem ca antrenor pe domnul Ionel Ganea, sperăm că vom face meciuri bune şi punctele obţinute să ne scape de retrogradare. Acum trebuie să ne punem să muncim şi rezultatele vor confirma sau infirma ceea ce ne-am propus”, a precizat Chertes.

În staff-ul tehnic al echipei, alături de Ganea se vor afla Emil Szolomajer, Carol Fekete şi Darius Miclea.

Sursa:agerpres.ro / Foto:sptfm.ro