Daca zic ei ca nu mai putem circula pe strazile orasului de atatea vaci, intuim ca probabil au rezolvat cu smenarii din autobuze sau din conducerea unor firme care nu procedeaza tocmai legal – ŞMENÁR, şmenari, s.m. Şmecher, inteligent, deştept, care se descurcă (DEX) -, asa ca publicam informatia cu una din “maretele” realizari ale Politiei Locale Mures.

<< ANIMALE LĂSATE ÎN LIBERTATE  – Întrucât în ultima perioadă, pe raza municipiului Tîrgu Mureș s-au înmulțit sesizările referitoare la încălcarea normelor legale în vigoare cu privire la lăsarea în libertate a animalelor pe domeniul public, cadrele Direcției Poliția Locală, au depistat în data de 28.03.2017, 4 cabaline pe str. Suceava, iar în 08.04.2017, un număr de 5 bovine care pășteau în apropierea străzii Calea Sighișoarei.
După efectuarea verificărilor, au fost identificați proprietarii animalelor, respectiv numiții G.O. și Sz.M., domiciliați în Valea Rece, aceștia fiind sancționați contravențional, în conformitate cu Legea nr. 61/1991R, art. 2/17, cu amendă în cuantum de 200 lei fiecare și somați să respecte normele legale privind lăsarea în libertate a animalelor. >>

Sursa: pseudo-pagina pastorita de conducatorii Intelligence Bureau of PLM 😉