In prima faza am demonstrat ilegalitatea in ce priveste reclama „inscriptionata” pe trotuar – Am avut dreptate! 

Pana la urma, acesti micuti baronasi de Mures si-au dat seama ca nu este suficient sa ai “nepotisme” in institutii publice (printre altele/intamplator – Darina – sponsor la echipa ASA Tirgu Mures), nepoti in Partidul Oamenilor Liberi sau neamuri-postaci care sa adauge zeci de comentarii, fara rost si nesustinute de lege, la materialele publicate de noi pe aceasta speta. Nici nu mai intram in foarte multe detalii referitoare la acesti postaci, va spunem doar de unul care are un trecut foarte apropiat de “gesturile” ilegale din prezent ale familiei Baciu; acesta si-a inceput activitatea cu imprimarea si comercializarea de cduri piratate. Da, este vorba de postacul verisor cu patronul Baciu de la Darina, care incerca sa ne ofere lectii despre implicarea “Darina” in bunastarea comunitatii noastre, chiar daca baza in multe lucruri facute de ei era si este ILEGALA. Credibil… nu? 😉 Ii spunem doar ca degeaba ceri “1 leu” pe supa, daca morcovul este… stricat!

Acum, nu stim exact daca frica de lege, atentionarea noastra sau probabila interventie a nepotului Dan Masca (presedintele POL) la familia Baciu i-a facut pe acestia sa “anagrameze” reclama inscriptionata ILEGAL in trotuarul din fata unitatii de alimentatie publica – construita ILEGAL si ea. Poate ne explica Dan Masca cum este posibil sa aiba in familie asemenea pseudo-investitori, a caror conduita in afaceri se afla in mare contradictie cu principiile asumate de el public in multe alte cazuri. Stim ca nu iti poti alege neamurile, dar poti alege sa-i rogi sa nu mai faca toata comunitatea din Iernut de rusine prin “stilul ilegal” de a dezvolta afaceri in Tirgu Mures! Sau tocmai interventia lui in cadrul familiei sa fie motivul pentru care acestia au inceput sa remedieze din probleme?!

Daca tot au inceput sa indrepte din ilegalitati, le transmitem ca mai au de rezolvat problemele semnalate de noi in alte materiale, prezentate cu link mai jos. Le mai spunem ca nu trebuia sa astepte aparitia Mures Stiri pentru a-si pune ordine in afaceri si ca nu trebuie sa apara noi anchete pentru a rezolva alte posibile probleme pe care probabil le mai au.

In cazul in care considera ca lucrurile semnalate de noi – pe care ei incep sa le “repare” – sunt neadevarate sau incomplete, asteptam pozitia lor pe adresa muresstiri@gmail.com. In acelasi timp, asteptam si pozitia presedintelui POL.

Le transmitem si celorlalte institutii sau persoane la care am facut referire in materialele noastre ca, desi nu dorim sa ne substituim organelor abilitate, toate informatiile prezentate de noi sunt bazate pe acte, fapte sau surse corecte si atrag atentia asupra unor disfunctionalitati petrecute in prezent sau in trecut din cauza lipsei de timp, interes sau prioritate a celor care trebuiau sa o faca pana la aparitia Mures Stiri, care nu degeaba a devenit in scurt timp – Cea mai apreciata sursa de informatie din Mures!

Le sugeram tuturor celor la care am facut referire sa nu-si mai foloseasca energia pe comentarii, pseudo-postari in numele institutiilor pe care le conduc sau amenintari inutile, mai bine sa si-o canalizeze pe toata in a rezolva aceste disfunctionalitati! NICIODATA NU E PREA TARZIU! Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata… la fel si pedeapsa instantelor de judecata… 😉

——————————————————-

Important este ca materialul publicat de noi a fost 100% adevarat, bazat pe informatii reale, confirmate atat de Administratia Domeniului Public, cat si de PLM.

Desi se lauda ca suntem „oras european” si ca „respectam disciplina in constructii”, PLM a sanctionat ACEASTA societate cu aproape MINIMUL amenzii…

Autorizatia verifica in primul rand standardele constructiei. In lipsa acesteia de unde putem sa stim daca au respectat aceste standarde?! Ce se intampla daca are loc o tragedie, mai ales ca spatiul are destinatie publica… Doamne fereste! Legea trebuie sa fie egala pentru toti! 

Update: Prinsi cu mata-n sac, primaria Tirgu Mures incearca sa „legalizeze ilegalitatea” de la Darina!