DIN SUFLET DE JANDARM, PENTRU SEMENI, DE PAȘTI – În spiritul Sfintelor Sărbători Pascale, jandarmii mureșeni au oferit sprijin unor persoane cu posibilități materiale reduse.

Cadrele Grupării de Jandarmi Mobile ‘Regele Ferdinand I’ Târgu-Mureș au consimțit, prin intermediul unei contribuții benevole în bani, la ajutorarea unor persoane vârstnice cu dificultăți materiale. Încercăm astfel, în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor creștine, să întindem o mână de ajutor persoanelor aflate în dificultate și să aducem un strop de lumină în sufletele semenilor.

Astfel, joi 13 aprilie a.c., reprezentanți ai unității s-au deplasat în municipiul Târgu-Mureș, la domiciliul a 6 persoane vârstnice, care-și duc traiul în singurătate, pentru a le oferi ajutoare constând în produse alimentare care nu ar trebui să lipsească de pe masa oricărui creștin. Gestul jandarmilor a fost primit cu emoție și lacrimi de bucurie.

Cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea Domnului, oferă comenzii Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș, prilejul de a adresa mureșenilor, gânduri bune, urări de sănătate, bucurie și liniște sufletească, alături de tradiționala urare: Hristos a Înviat !

Sărbători fericite și în siguranță!

OFIȚER INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL – Locotenent, Chis Adina / Foto:jandarmeriaromana.ro