Clubul de fotbal ASA Târgu Mureș a anunțat, miercuri, rezilierea contractului antrenorului principal, Ionuț Chirilă, pe site-ul său oficial, la mai puțin de trei săptămâni de la numirea în funcție.

De pregătirea echipei pentru jocul de sâmbătă cu ACS Poli Timișoara se va ocupa probabil acelasi multifunctional, antrenorul antrenorilor, nimeni altul decat Claaaaaaaudiuuuuu Maaaaaaaioooooor!

Chirilă, numit antrenor al ASA pe 24 martie, a condus echipa ardeleană în doar trei meciuri, înregistrând un egal (0-0 cu Pandurii, acasă) și două eșecuri (0-2 cu FC Botoșani și 1-2 cu FC Voluntari), ambele în deplasare.

Ionuț Chirilă (51 ani) a declarase la prezentarea sa că dorește să salveze formația mureșeană de la retrogradare și să construiască o echipă puternică în următorii ani.

Ionuț Chirilă a subliniat că pentru el contează randamentul jucătorilor și nimeni nu va putea vreodată să îi impună folosirea unui jucător.

Chirilă l-a înlocuit pe banca ”lanternei roșii” din Liga I pe Ilie Stan, care s-a despărțit pe 20 martie de ASA, rezilierea contractului survenind după o victorie, 2-1 cu Concordia Chiajna, în play-out.

Ilie Stan preluase echipa la finele lunii decembrie, mureșenii fiind până atunci pregătiți de antrenorul Dan Alexa, care fusese numit pe 9 august. ASA a început sezonul cu italianul Dario Bonetti, care a demisionat după trei etape, în care ardelenii au înregistrat trei înfrângeri.

Sursa:agerpres.ro