Atrageam atentia, inca din ianuarie, referitor la incercarile lor repetate, legale sau mai putin legale, de a nu se constitui parte civila in dosarul care-l vizeaza pe primarul Dorin Florea, dosar in care orasul – noi, toti platitorii de taxe -, are posibilitatea de a recupera milioane de lei din prejudiciul indicat de procurorii DNA Mures.

Cu toate ca a trecut aproape un an de cand exista aceasta problema pe care ei refuza sa o rezolve – desi dispun de “cel mai bun avocat dintre consilieri/cel mai bun consilier dintre avocati”: Sergiu Papuc/PSD -, astazi ne aflam in aceiasi situatie: NU AVEM reprezentant valid, deci NU AVEM cum sa recuperam prejudiciul!

Va prezentam fotocopie cu raspunsul primariei in aceasta speta; desi alambicat, acesta prezinta toate tertipurile incercate de ei pentru a NU se recupera prejudiciul! Totodata va prezentam, mai jos, materialul nostru din ianuarie 2017.

Materialul prezentat de noi in 11 ianuarie 2017:

HAIDETI SA LUAM ATITUDINE! HAIDETI SA NU-I MAI LASAM SA FACA CE/CUM VOR EI! #ComunitatePuternica
MUNICIPIUL TIRGU MURES (TARGUMURESENII) ARE (AU) SANSA SA RECUPEREZE PRIMELE MILIOANE DE LEI DE LA PRIMARUL DORIN FLOREA (INCULPAT)!
SA STIE TOATA LUMEA! PRIMA CONDITIE OBLIGATORIE ESTE SA VOTEZE CONSILIERII LOCALI, VINERI, PROIECTUL DE HOTARARE! FARA REPREZENTANT LA TRIBUNAL NU MAI EXISTA NICIO SANSA!
#ianuarie2017 #UltimaSansa
Tribunalul a stabilit ca ultim termen data de 16 ianuarie 2017, pentru a se alege reprezentantul. Daca vineri, 13 ianuarie 2017, nu se alege un reprezentant legal al partii vatamate, nu mai exista nicio sansa de recuperare a banilor si procesul isi pierde obiectul…
”Se convoacă Sedinţa extraordinară a Consiliului Local al municipiului Tîrgu Mureş, pentru data de vineri, 13 ianuarie 2017, orele 14.00. ORDINE DE ZI: Proiect de hotărâre privind delegarea unui consilier local în calitate de reprezentant legal al părţii vătămate – Municipiul Tîrgu Mureş în Dosarul penal nr. 1883/102/2016/a1 – infracţiuni de corupţie – aflat pe rolul Tribunalului Mureş”.
#septembrie2016 #AbuzInServiciu2.0
PRIMARUL DORIN FLOREA, TRIMIS IN JUDECATA PENTRU PARTICIPAŢIE IMPROPRIE LA ABUZ ÎN SERVICIU!
„Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate. În rechizitoriu, procurorii arată că, în anul 2008, în calitate de primar al municipiului Târgu Mureş, încălcându-şi atribuţiile de serviciu şi prevederile legale, a întocmit şi semnat o expunere de motive prin care s-a supus dezbaterii Consiliului Local adoptarea, în regim de urgenţă, deşi situaţia nu o impunea, a propunerii de atribuire, cu titlu gratuit către o asociaţie sportivă, a unui teren în suprafaţă de 20.400 metri pătraţi, situat în municipiul Tîrgu Mureş. Ulterior, asociaţia sportivă beneficiară a terenului – care nu se încadra în niciuna din categoriile de persoane juridice fără scop lucrativ precizate în legea administraţiei publice şi nici nu deţinea statutul de utilitate publică pentru a putea beneficia de folosinţa gratuită a unui astfel de bun – a închiriat terenul respectiv unei alte entităţi sportive, obţinând foloase materiale în sumă de 2.563.041,86 lei. Pentru folosirea acelui teren, asociaţia sportivă ar fi trebuit să plătească o redevenţă anuală calculată conform prevederilor legale, în funcţie de categoria bunului concesionat/închiriat, astfel că prin faptele sus menţionate bugetul municipiului Târgu Mureş a fost prejudiciat cu suma de 1.182.520 lei.”
#aprilie2016 #LuareDeMita
DORIN FLOREA, URMĂRIT PENAL PENTRU LUARE DE MITĂ ÎNTR-UN ALT DOSAR DE CORUPŢIE!
”La data de 30 iunie 2011, în baza expunerilor de motive ale primarului municipiului Tîrgu-Mureș, suspectul Florea Dorin, au fost emise un număr de 9 hotărâri ale Consiliului Local, având ca element comun realizarea proiectului “Prelungirea Caii Sighișoarei în două direcții”, proiect în care era direct interesat omul de afaceri Musgociu Mircea Nicolae, în contextul efectuării unor schimburi de terenuri cu Municipiul Tîrgu Mureș. Acest lucru a fost urmat, la data de 09 decembrie 2011, de încheierea între o firmă reprezentată de suspectul Musgociu Mircea Nicolae și fiul primarului municipiului Tîrgu-Mureș a unui contract de vânzare-cumpărare având ca obiect un apartament (suprafață utilă de 159,99 mp) situat în același oraș în schimbul sumei de 74.000 euro plus TVA. La data de 30 martie 2015, suspectul Florea Dan Aurel a vândut locuința respectivă, achiziționată la un preț subevaluat, contra sumei de 130.000 euro. În cursul anului 2013, acționând în aceeași manieră, suspectul Florea Dorin a continuat să sprijine afacerile și interesele financiare ale suspectului Musgociu Mircea Nicolae, referitoare la necesitatea achiziționării din proprietatea omului de afaceri a suprafeței de teren de 1.415,36 mp, situat in Tîrgu Mureș, zona Căii Sighișoarei (fosta Livadă Pomicolă Tîrgu Mureș)”, se arată in comunicatul DNA.
#decembrie2015 #AbuzInServiciu1.0
PRIMARUL DORIN FLOREA, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU FINANȚAREA ASA TÂRGU MUREȘ!
”La data de 18 iulie 2013, inculpatul Dorin Florea, în calitate de primar al municipiului Târgu Mureș și ordonator principal de credite, și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu prin încălcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local către Asociația Sportivă Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureș, întrucât aceasta avea obligații de plată neonorate privind impozitele și taxele către stat, precum și contribuțiile către asigurările sociale de stat”, se arată în comunicatul DNA. In 2013, de la bugetul local, s-au dus spre clubul de fotbal 7,5 milioane lei.