MuresStiri / ArdealNews este o pagina din, despre si pentru comunitatea mureseana -finantata 100% din fonduri private – Comunitate • Civism • Stiri • Informatie – Cea mai apreciata sursa de informatie din Mures!

Top 3 materiale – MuresStiri + ArdealNews.ro:

1 ▪ 104.000 vizualizari ▪ ANCHETA: Caracatita (in)florea la nivelul primariei Tirgu Mures. Nepotisme, rubedenii si prietenii

2 ▪ 95.500 vizualizari ▪ Buget de 2.000.000 de euro pentru protocol si distractie la primaria Tirgu Mures! Bataie de joc!

3 ▪ 68.700 vizualizari ▪ Municipiul Tirgu Mures va fi legat de Autostrada Transilvania!

Situatie trafic pagina MuresStiri pe ultimele 28 de zile:

Situatie trafic pagina ArdealNews.ro pe ultimele 31 de zile:

Cele mai vizualizate materiale – MuresStiri

Cele mai vizualizate materiale – ArdealNews.ro

Am ales sa participam astfel la dezvoltarea comunitatii in care traim, sa aratam ca nu toate lucrurile sunt cum ar trebui sa fie, sa promovam doar ce este de promovat, sa incercam sa gasim solutii si sa nu fim ca “Steaua Rosie” #laudativi #supusi #cumparati
Pagina incearca sa prezinte evenimentele, datele si faptele: real, corect, pertinent. Dorim sa atragem atentia asupra unor disfunctionalitati cu speranta de rezolvare a acestora si nu cu scopul de a denigra locul in care traim. Chiar daca uneori acest lucru nu este pe placul tuturor – deranjeaza si provoaca disconfort unora – aceasta este realitatea si o spunem la modul cel mai direct posibil. Cunoasterea inseamna putere pentru ca ne da posibilitatea de a indrepta lucrurile, in timp ce necunoasterea ne limiteaza evolutia!

Redactia MuresStiri – Va multumim tuturor pentru increderea acordata!