Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş au surprins în flagrant un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Ruşii Munţi, în timp ce primea o sumă de bani de la o persoană pe care o şantaja cu postarea pe o pagină de socializare a unor imagini compromiţătoare.

‘În perioada martie – aprilie 2017, tânărul a solicitat persoanei vătămate, suma de 1.000 de euro, în caz contrar urmând a posta pe un site de socializare, un material video compromiţător cu aceasta. În urma activităţilor desfăşurate, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, tânărul, de 23 de ani, din Ruşii Munţi, a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la persoana vătămată, pentru a nu-şi pune în aplicare intenţia manifestată’, a precizat joi, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. La activităţi au participat şi specialiştii din cadrul Serviciului Criminalistic Mureş.

Sursa:agerpres.ro / newsbv.ro