B-dul 22 Decembrie 1989. La doua minute de centrul orasului. Sute de camioane zilnic. Reparatii anuale de milioane. Strazi de pamant. Bani pierduti. UNDE sunt drumurile ocolitoare PROMISE de Florea?!

Oare cum este posibil ca in anul 2017, sa avem sute de camioane care tranziteaza zilnic  orasul pe un bulevard aflat in imediata apropiere a centrului!? Ne miram ca NU au reusit in 27 de ani sa scoata macar traficul greu din oras, cand ei nu sunt in stare nici sa astfalteze drumurile de pamant care mai exista inca in Tirgu Mures! Ce sa mai zicem de strada Victor Babes, colt cu Bulevard Cetate – aici nu au intervenit in ultimii 20 de ani -, trotuarul este deja la acelasi nivel cu strada care si ea arata ca dupa bombardament. Vorbim de strada pe care au mutat scoala nr. 4, in cladirea fostului Liceu de Constructii. Riveranii au sperat ca macar cu aceasta ocazie se va reabilita si strada lor, urmare a cresterii semnificative a traficului. Probabil nu are niciun “nepot” de-al lor copii la aceasta scoala.

Toate acestea in “zona zero”… la nivel de platit taxe doar! 🙁

Video – B-dul 22 Decembrie 1989 (cartierul 7 noiembrie)

Video – Strada Victor Babes (cartierul Cornisa)

Video – Strada 8 Martie – Tirgu Mures

Reporter MS: Inainte de 2010 ati declarat: „Proiectele privind deschiderea drumurilor ocolitoare si legaturile catre autostrada care sa prevada dezvoltarea Aeroportului, avem un proiect cu trenul de viteza de la Reghin, la Aeroport, cu viitoarea Gara Ungheni, viitoarele poduri peste raul Mures – toate sunt gandite in aşa fel incat sa satisfaca adresabilitatea din punct de vedere regional. Adica Tirgu Mures sa fie gasit foarte usor si sa fie accesibil pentru toate judetele din jur”. Noi stim ca, pana in prezent, nimic din toate astea NU S-A REALIZAT…
Dorin Florea: Alta intrebare!