Update: In urma mai multor avertismente si amenintari primite in privat de la Adrian Giurgea, precizam: stimate jurnalist, va rugam sa va comportati civilizat si mai ales in limite legale, asa cum am procedat si noi in acest material! Ar trebui sa apreciati ca datorita noua sunteti in sfarsit vizualizat de mai multi mureseni, fata de cei 3 telespectatori pe care-i aveti la nustiitv 😉

Radu Balas, fost jurnalist, actualmente consilier local POL – ANALIŞTII LOCALI, ICEBERGUL ŞI PATIMA:

Postare pe pagina personala (retea de socializare publica) astazi: “Mă bucur că analiştii politici mureşeni se zbat în mediocritate, mai ales atunci când fac previziuni despre viitorul POL. Asta pentru că dacă ei spun ceva, sigur se va întâmpla altceva. Noroc că alegătorii sunt mai lucizi şi văd şi nuanţele de gri, acolo unde analiştii nu văd decât în alb şi negru, fiind atât de intransigenţi cu umila Opoziţie locală, dar extrem de permisivi cu cei care ne conduc de 27 de ani. Unii dintre ei, fiind buni jurnalişti, se cred şi buni analişti. Doar că jurnalismul şi analismul politic sunt precum sculer-matriţerul şi prelucrătorul prin aşchiere: lucrează în aceeaşi hală, dar fac lucruri diferite. Pe de altă parte, sunt trist că analiştii locali se bat cu pumnul în piept când văd icebergul şi trag concluzii doar despre parte sa vizibilă, cu aerul că ei au descoperit gheaţa. Pentru că, formatori de opinie fiind, au contribuit cu vârf şi îndesat la menţinerea cititorilor lor în mediocritate. Dacă m-aş fi luat după majoritatea analiştilor, azi POL nu ar fi fost în Consiliul Local. Şi nu am fi apucat să facem acolo lucruri bune sau greşeli. Hai că puteţi mai mult. Şi un sfat: analizele bune şi lucide nu se fac cu patimă şi cu ultimatumuri”.

Giurgea Adrian, jurnalist, actualmente moderator la postul-trompeta, cum il cunosc telespectatorii – Stii TV – televiziunea in care Florea si Maior au “investit” din bani publici milioane de euro.

Postare pe pagina personala (retea de socializare publica) dupa sedinta CL: “Cel mai abil politician local rămâne și în 2017 Dorin Florea. Astăzi a demonstrat o dată în plus că știe să iasă deasupra elegant, chiar și atunci când nu participă direct la bătălii. Cine vrea să îi urmeze, trebuie să ia lecții. Târgumureșenii l-au votat și cred că asta a fost una din calitățile pe care au văzut-o la el. Dacă și-ar controla puțin limbajul… poate n-ar fi el…”

Postare pe pagina personala (retea de socializare publica) dupa sedinta CL: “Bravo pentru cei trei politicieni POL care au pus mai presus de interesele celor care i-au votat interesele orașului! Au salvat grupul UDMR de la critici înaintea alegerilor din 4 aprilie, au salvat orașul de la un buget, dând altul, dar s-au sacrificat pe ei și și-au sacrificat principiile care au fundamentat POL-ul! Bravo lor! Acum au înțeles ce e politica și că adevărul e la mijloc! (…)“.

Sursa: Retea de socializare. Postari distribuite de autori cu optiunea Public.