Maine, 1 aprilie, la ora 10, se alearga pentru sustinerea cauzei la Platoul Cornesti din Tirgu Mures! Hai si tu!

———————————-

Cât de complicat poate fi să faci un spital doar din fonduri private? Probabil foarte complicat. Asta însă nu ne poate impiedica să îl facem oricum.

Copiii ar trebui să se bucure de copilărie. Să se joace, să descopere, să râdă. Să facă toate astea știind că mami si tati vor repara orice problemă apărută pe drum. Avem nevoie de ajutorul tău! Da, pentru ca ne dorim ca acest centru să fie construit exclusiv din bani privați: donații și/sau sponsorizări de la persoane fizice și juridice private, române sau străine.

Ce vrem sa facem?
Ne-am propus sa construim primul Centru Medical Independent de Oncologie si Hematologie Pediatrica din Romania. Si pentru asta avem nevoie de 80.000.000 RON. Pare mult la prima vedere, dar ar insemna ca fiecare persoana care traieste in aceasta tara sa doneze 1 leu o data la 9 luni sau 4 lei in total (pentru ca noi vrem sa strangem acesti bani in 3 ani).
Spitalul va fi detinut si administrat de o fundatie. Si, foarte important: se doreste construirea acestui doar din fonduri private. Ne dorim ca acest spital sa fie construit de noi TOTI pentru copiii nostri.
El va avea 50 de paturi, 2 sali de operatie complet echipate, sectie de radioterapie si sectie de transplant medular. Stim ca este un proiect indraznet. Tocmai de aceea avem nevoie si de ajutorul tau.
Partea și mai frumoasă a acestui proiect este că nu avem nevoie decât de 1 leu. Atât. De la fiecare. Avem nevoie de foarte, foarte puțin de la foarte, foarte mulți.

De aceea va invit și pe dvs. să „pierdeti” 1 leu în acest proiect. Adică să donezi acest leu sau mai mulți (sau, la fel de folositoare sunt și câteva monede) și să nu aveti vreodată nevoie de acest spital.
www.1leu.org
#spitalulcopiilor