Proiectul de buget pentru anul 2017 al municipiului Tirgu Mures a fost votat pozitiv de toti consilierii prezenti in sala. Consilierii de la UDMR nu au participat la cea mai importanta sedinta a CL din acest an, care prevedea in primul rand aprobarea bugetului.

Speram ca, cel putin intr-o mica masura, am influentat si noi decizia consilierilor de a aloca mai multi bani pentru persoanele cu nevoi speciale si mai putini pentru distractie, prin materialele publicate pe care le puteti vedea aici si aici si aici. Poate ca influenta noastra prin publicarea adevarului este doar o coincidenta, dar cu siguranta este primul an (din cei 17 ani de “domnie”) in care se taie putin din aberatiile propuse de ei, cu care s-au obisnuit sa-si “cumpere” imagine si in final alegatori! Tot o certitudine este ca in 2017 a fost lansat si ardealnews.ro – MuresStiri 😉

Din pacate au ramas multe alte sume exagerate alocate in diverse domenii. Asta e, poate la anul 😉 Noi vom continua sa “URLAM” cat ne tin puterile pana se termina cu nepotismele, trocurile la intuneric etc!

Cine va invinge? Distractia sau oameni aflati in nevoie?

Intr-un oras guvernat discretionar, cine va invinge? Distractia sau oamenii aflati in nevoie?Citeste in material diferentele – https://ardealnews.ro/2017/03/29/intr-un-oras-guvernat-discretionar-cine-va-invinge-distractia-sau-oameni-aflati-in-nevoie/

Posted by Mures Stiri on 29 Martie 2017

Cele mai importante puncte, votate azi, la care ne referim sunt:
– marirea bugetului pentru subvenționarea asociațiilor și fundațiilor care furnizează servicii sociale pentru categoriile defavorizate din mun. Tg.-Mureș de la 350.000 lei la 1.750.000 lei!
– micsorarea semnificativa a bugetului alocat pentru presa locala “libera” si pentru “distractie”!

Va redam, mai jos, luarile de cuvant a celor trei consilieri care au vorbit azi pe tema bugetului:

Radu Balas, consilier POL – “Am votat, astazi, impotriva sfatului presedintelui partidului, Dan Masca, care sugera un vot negativ pentru buget…”

Mark C. Herman, consilier POL -“Consideram asocierea dintre municipalitate si cele patru cluburi sportive: discretionara, imorala si din mai multe privinte ilegala!”

Sergiu Papuc, consilier PSD – “Am sustinut amendamentul care priveste iluminatul arhitectural al celor doua Catedrale ortodoxe din centrul orasului.”

Sursa video: transmisie live POL / www.inmures.ro