Deoarece primarul regreta faptul “că în paginile ziarelor şi în mediul virtual nu s-au reţinut strategiile privind această temă”, promovam si de aceasta data necesitatea de a se realiza piste pentru biciclete, asa cum am mai promovat in multe alte materiale pe aceasta tema. Apreciem si faptul ca are mai multe biciclete si ca, cu totii speram, vom avea si noi aceste piste la care primarul doar se gandeste de ceva ani de zile.

Dar sa ne reamintim…

FEBRUARIE 2017 – Dorin Florea spune ca se judeca din cauza incompetentei unor angajati din primaria pe care o conduce de 17 ani!#ManagementDefectuos
Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, contesta sentinta judecatoreasca care ii respinge ca neintemeiata cererea prin care contesta faptul ca a fost amendat si a ramas fara permis de conducere timp de 60 de zile în vara anului trecut dupa ce un echipaj de politie l-a gasit cu masina circuland pe o strada cu sens unic si pe care angajatii primariei – pe care o conduce de 17 ani – nu ar fi semnalizat-o corespunzator.
Dorin Florea, august 2016: “Am putut să constat că şi angajaţii Primăriei Tîrgu Mureş au greşit în modul în care au amplasat indicatoare de circulaţie pe anumite artere din Tîrgu Mureş. Am chemat la faţa locului mai mulţi directori din Primărie”!
Dorin Florea, 15 februarie 2017: „Nu procesele verbale și cuvântul unuia împotriva cuvântului altuia trebuiau să primeze, ci corectitudinea faptelor. Voi face recurs obligatoriu”!
Sentinta Tribunal, 31 ianuarie 2017: „Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul FLOREA DORIN. Menţine procesul verbal indicat mai sus ca fiind legal şi temeinic întocmit”.

MARTIE 2017 – Acum a gasit metoda prin care sa se razbune pe politistii si judecatorii care l-au lasat fara permis… se face biker! 😉

Dorin Florea, 29 martie 2017: Atât vă mai pot spune că şi eu am două biciclete şi sunt nerăbdător să creez locuri sigure şi accesibile pentru familii şi copii!

Am auzit de intenţia iubitorilor de biciclete care vor să facă un marş în jurul Primăriei şi anunţ pe această cale:
1. Îi aştept la Primărie cu un sfert de oră înainte de începerea şedinţei Consiliului Local, pe cei care nu cunosc programul privind strategia de mobilitate urbană-proiectul privind pistele de biciclete
2. Nu agreez în timpul săptămânii un marş care stânjeneşte circulaţia şi e păcat să creeze o atitudine ostilă şi nemeritată între conducătorii auto şi biciclişti.
3. Regret că în paginile ziarelor şi în mediul virtual nu s-au reţinut strategiile privind această temă.
4. Vreau să spun că pentru crearea de piste de biciclete de agrement suntem în stadiu avansat privind studiile. Sunt prevăzuţi în bugetul local aceşti bani, sper să şi voteze domnii consilieri. Doar că doresc şi o acţiune amplă în ceea ce priveşte educaţia şi comportamentul civic, pentru că doresc ca bicicliştii să fie respectaţi în oraş ca şi conducătorii auto, astfel circulaţia să se desfăşoare civilizat. – ne spune primarul pe pagina proprie.

Foto: colaj imagini – targumureseanul.ro / agerpres.ro