In anul 2016, in numai 9 luni de zile, Consiliul Judetean Mures a dat din banii nostri, pentru “servicii de comunicare publica” peste 90.000 euro (nouazecidemiideeuro)! Aceasta suma a fost platita catre trei ziare si o televiziune, Cuvantul “liber”, Zidezi, Nepujsag si antena1 Tirgu Mures.  Ne tot gandim ce a putut sa comunice in schimbul acestei sume imense, care se putea folosi pentru situatia dezastruoasa in care se afla sistemul medical sau drumurile judetene din Mures. Daca trecem peste textul publicat si facem referire directa la impactul avut de cele patru societati media in judetul Mures, vom avea surpriza sa constatam ca nu au cum sa stabileasca acest lucru, niciuna din societatile amintite nefiind auditate. Putem doar aprecia ca impactul este cu mult mai mic fata de cazul in care se investea aceasta suma pentru comunicarea pe online. Cu 90 mii de euro platiti pe google sau pe pagini social media, se putea obtine un impact de peste jumatate de miliard de vizualizari. In cati ani credeti ca pot obtine aceste vizualizari cele patru societati?! Intelegem si sentimentele aferente ziarului in forma fizica, chiar si lipsa din putine locuri a internetului, dar NU intelegem cum este posibil ca in anul 2016 sa nu aloci atentie deloc pentru partea de online! Doar un management invechit in mentalitate poate face asemenea greseli!

Asa cum v-am obisnuit, pe langa atentionarea prin “vorbe”, va dam si cateva exemple CONCRETE, spre care credem noi ca ar trebui sa isi indrepte atentia, sa LE REZOLVE si abia apoi sa se gandeasca unde si pe cine platesc pentru comunicarea intr-adevar a unor lucruri (fapte) importante – “lucruri” pe care legea ii obliga sa le faca – si cu interes direct pentru cetatean!

Nu este normal sa avem cladiri cu destinatie medicala construite in proportie de 90% si abandonate, lasate in paragina, deoarece asta se numeste: Bataie de joc pe bani publici!

Bloc alimentar aflat in paragina!

Cu maxim tupeu, ne permitem sa intrebam conducerea penelista de la Spitalul Clinic Judetean Mures: ”CE ATI FACUT IN ULTIMII 5 ANI?!”Așa arată ceea ce trebuia să devină blocul alimentar unic al Spitalului Clinic Județean Mureș! Managerul spitalului, Dan Sampalean, spune ca este în stare de conservare, însă în fapt clădirea a fost lăsată in paragina.Aceasta cladire este lipita de Clinica de Urologie si Sectia de Radiologie, iar dezastrul bacteorologic, pe care il intuim, poate sa fie o reala amenintare.Oare seful de la Urologie, dna Martha Orsolya Frunda, si cel de la Radiologie, dl Valentin Caraianu, au facut demersuri oficiale pentru a sesiza pericolul la care se expun bolnavii?! In plus, banuim ca pe langa acest pericol exista si lipsa de spatii utile in ambele sectii, spatii care pot sa provina din schimbarea destinatiei acestei cladiri aflate in paragina. Nu intelegem cum este posibil sa construiesti o cladire in proportie de 90%, din banii contribuabililor, iar apoi sa o lasi sa se degradeze si pe alta parte sa te plangi ca nu avem spital regional…#muresStiri #muresNews #cunoastereaInseamnaPutere

Posted by Mures Stiri on 28 Noiembrie 2016

Nu este normal sa avem foarte multe drumuri judetene NEasfaltate sau peticite ca in evul mediu! Cand directionezi bani catre alte “proiecte de comunicare”, se numeste tot: Bataie de joc pe bani publici!

VIDEO – Un muresean a surprins imagini de pe luna! Pardon, de pe soseaua Valureni – Tirgu Mures!

Nu este normal sa dispunem de un aeroport si sa ne batem joc de acesta prin INCHIDEREA lui! Da, si asta inseamna tot: Bataie de joc pe bani publici!

Sperante.Mureseni.Aeroport.Strategie = ZERO!