Primul nume anuntat:  trupa legendara – The Exploited – care a mai fost în România tot la Rock la Mureș.

Festivalul Rock La Mureş se întoarce anul acesta în perioada 16-17 iunie.
Fiind unul dintre primele festivaluri open-air de anvergură din ţară, ediţia din acest an îşi propune ca şi în ediţiile anterioare să aducă pe scena de la Periam Port artişti de renume atât din scena locală cât şi cea internaţională.

Situat într-un peisaj variat şi pitoresc, festivalul îşi propune să combine acturile artistice cu activităţile sportive, plimbările de-a lungul mureşului atât pe uscat cât şi pe cursul râului şi o ofertă variată de mâncare bazată pe specialităţile zonale.

Continuând şi de această dată direcţia din anii trecuţi, festivalul îşi doreşte şi în acest an să îmbine diverse genuri muzicale de la rock, punk, hip-hop, reggae, drum n bass, şi techno, pe cele trei scene de pe malul râului Mureş.

In urma cu 15 ani…

În urmă cu 15 ani s-a planificat prima evadare din oraș spre un loc pitoresc, departe de nebunia cotidiană. Destinația a fost Periam Port, acolo unde zgomotul de claxoane a fost înlocuit cu muzică bună, unde poluarea din urbe s-a preschimbat în aer curat, iar peisajul mohorât s-a transformat într-o priveliște de neuitat. Totul a fost reunit sub numele de Rock la Mureș, primul festival open air din Timiș. Chiar dacă anii au trecut, atmosfera de la Rock la Mureș încă plutește în aer așa că a mai rămas doar un singur lucru de făcut… ROCK LA MUREȘ SE ÎNTOARCE! În perioada 16 – 17 iunie, se pregătește cea de-a opta ediție a Rock la Mureș Festival. După o pauză de aproape 10 ani, evenimentul revine în forță, unde altundeva decât la Periam Port. „În 2002 am pornit acest festival din nevoia de a evada din oraș, de a scăpa de poluare și de ieși din monotonia de zi cu zi. Acum, la 15 ani de la prima ediție, această nevoie există în rândul oamenilor, poate mai mult ca niciodată. Am văzut că vibe-ul și atmosfera Rock la Mureș încă trăiesc, chiar dacă ultima ediție a avut loc în 2008. Practic, Rock la Mureș nu s-a terminat niciodată, ci era doar în așteptarea unui nou capitol. Acum a venit momentul! Vrem să evadăm din nou și să ne bucurăm din plin de sentimentul de libertate, fie el chiar și pentru două zile”, au transmis organizatorii evenimentului. Respectând tradiția festivalului, Rock la Mureș va aduce în același loc rock, punk, hip-hop, reggae, drum n bass şi techno. Pregătirile pentru ediția din vara lui 2017 sunt în toi, iar în cel mai scurt timp se vor anunța și primele nume din line-up. De asemenea, pe site-ul www.rocklamures.ro și pe pagina de Facebook a festivalului (https://www.facebook.com/Rock-la-Mures-347910988942440/) se vor prezenta detalii importante despre programul evenimentului, activități, scene și nu numai. Pe parcursul celor șapte ediții, Rock la Mureș a avut parte de concerte susținute de trupe precum: Anti-Flag, Dog Eat Dog, The Exploited, N.O.H.A, Șuie Paparude, O.C.S, Paraziții, Luna Amară și multe altele.

Posted by Rock la Mures on 6 Martie 2017

Rock la Mures 2007…

#OpenAirFestival#RockLaMures2017 #RockLaMures #Periam #PeriamPort#ImplantPentruRefuz #Jamaram #TheExpoited