Update: In urma acestui material, Ghilgames de Mures/Prim’consilierul, ne anunta ca exista bani prevazuti in proiectul de buget 2017 pentru refacerea parcului, vreo 500.000 de euro. Noi ii transmitem doar atat: sa-l REFACETI din banii VOSTRI, ca VOI l-ati DISTRUS!

———————————————–

Cu toate ca nu precizeaza si de taierea copacilor si distrugerea spatiului verde, intelegem ca le pare rau si ca sunt extrem de revoltati de ceea ce au facut, adica eliminarea de pe fata pamantului a parcului din zona Bulevard Cetate, singurul parc pentru copii din zona centrala.

In anuntul postat astazi pe siteul propriu, primaria Tirgu Mures ne anunta – printr-un nou poem marca Ghilgames de Mures -, ca: „Este inutilă toată munca şi sunt bani aruncaţi în zadar, dacă imediat după reparaţii, parcurile sunt devastate. Bănci smulse, tobogane rupte, leagăne distruse, toate acestea dovedesc că obiectele nu se strică la întâmplare. Până când fiecare cetăţean nu înţelege că a nu distruge înseamnă respect faţă de celălalt, faţă de oraş şi faţă de bani, vom bate pasul pe loc”, recunoaste Claudiu Maior, prim-consilier al primarului Dorin Florea.

Apreciem ca un prim pas facut – greseala recunoscuta, este pe jumatate iertata -, in urma apelului nostru: VREM PARCUL INAPOI!

Scuzele, masa si… parcul, dupa ce-l refaceti! 😉

AICI A FOST CANDVA SINGURUL PARC PENTRU COPII DIN ZONA CENTRALA!