Daca v-ati intrebat vreodata cum reuseste primaria Tirgu Mures sa se implice in aproape toate evenimentele organizate in orasul nostru sau care este aportul ei in schimbul siglei care apare la sectiunea parteneri a evenimentelor, raspunsul este cat se poate de simplu.

Primaria ofera in schimb GRATUIT posibilitatea de postare afise, banere, distributie flyere si alte produse publicitare. Aceasta este “implicarea” si aportul primariei ca “partener” la aproape toate evenimentele unde isi pune cu multa mandrie sigla. Mai exista cateva cazuri izolate in care pune la dispozitie unul din spatiile “comerciale” detinute si administrate cum bine stim: cinema Arta, Casa Tineretului, Casa de Oaspeti din Vikend etc.

Nu mai spunem ca la evenimentele pe care ei le considera mai importante – cu prezenta mare de persoane -, isi trimit si reprezentant care sa cuvanteze, fie in persoana primarului Dorin Florea, fie a prim-consilierului Claudiu Maior!

Organizatorii de evenimente – putini din pacate -, care nu considera importante aceste “beneficii-pomana”, trebuie sa plateasca urmatoarele taxe:

Acelasi lucru se intampla si in cazul evenimentelor care au sigla primariilor din judet sau a Consiliului Judetean Mures. Acesta din urma profitand de cel mai frumos spatiu din oras, Palatul Culturii, pe care il administreaza ca pe un bun privat, cerand sau nu chirie, in functie de sigla/parteneriat or ba!