Claudiu Maior TE TINE sa faci publice toate sumele intr-o postare?! Sa vedem atunci fum si foc…
Daca chiar tu te-ai trezit sa vorbesti de banii publici dati pe servicii de publicitate, de ce nu le spui muresenilor cate sute de mii sau poate milioane de euro ai dat catre amicul tau, Marius Catana, de la Info Statistic srl si Media marketing srl alias Stii TV/24 ore muresene/targumureseanul.ro?

Avem si datele firmei amicului, Bogdan Ilies, Media factory international srl. Activele, duble fata de cifra de afaceri, provin probabil de la fosta firma bagata in faliment Reclame mures srl.

Aici aveti firma mai noului amic, Bogdan Manoila, BCD video sound srl. De prin 2013 isi dubleaza anual cifra de afaceri. Toate astea cu un singur angajat…

In imagine sunt prezentate doar pozitiile din buget care se refera strict la reclama si publicitate. Nici nu mai zicem de celelalte milioane ascunse prin buget de genul: reviste, flyere, cataloage, brosuri etc, alocate catre aceleasi firme.


Nu te-ai gandit ca la un moment dat o sa apara cineva care te va trage la raspundere pentru toate astea (n.r. – DNA – Directia Nationala Anticoruptie) si poate vei si plati pentru ele in final? Crezi ca daca arunci zece piscoturi prostesti targumuresenii ca le-ai facut parcare? Crezi ca daca 2,3 oameni stau cu tine de vorba in cartier inseamna ca esti iubit? Te inseli! Targumuresenii s-au saturat de multa vreme de prosteala asta de fatada pe care le-o oferi in speranta ca prin spate sa iti poti tu rezolva afacerile personale.
Crezi ca oamenii nu stiu in ce stadiu ai adus transportul local prin asocierea dezastruoasa cu firma ta Siletina? Sau de afacerea ta cu terenul pe care se afla stadionul OSB Arena, pe care l-ai luat in folosinta gratuita de la primarie si apoi l-ai inchiriat pe bani? Crezi ca nu se stie ca ti-ai angajat neamurile si amicii pe posturi de director in primarie, aquaserv, casa tineretului etc?
Cat crezi ca o sa mai treaca pana ce suporterii echipei o sa-ti sara in cap pentru ca ai nenorocit echipa prin implicarea ta de pseudo-antrenor! (vezi aici)

Chiar crezi ca nu stim cate zeci de milioane de euro au ajuns la amicii tai care au pus pavaje (chiar si in locul parcurilor pentru copii) si au plombat gropi? In caz ca nici tu nu iti mai amintesti, o sa te ajutam noi prin publicarea unui material cu toate firmele amicilor tai si cu toate sumele primite de la primarie de catre ei!
Nu mai este mult si se va face dreptate. Dormi linistit, DNA lucreaza pentru tine…

PS – Ne bucuram ca ne urmaresti in continuare 😉 Stim cat iti e de greu acum ca ai, dupa 10 ani, pe cineva care spune adevarul si nu i-ai putut cumpara!

Sursa imagini: Registrul comertului/Proiect buget 2017 / Foto:gsp.ro