Ghici ghicitoarea mea: cine-i antrenorul ASA? Partea a 2-a. Desi stim toti cine centreaza si da cu capul in acelasi timp, totusi incearca sa ne prosteasca, in continuare, prin punerea unui nou nume pe hartiile oficiale la pozitia antrenor:

Ionuț Chirilă este noul antrenor principal al formației ASA Tîrgu-Mureș. Tehnicianul, în vârstă de 51 de ani, s-a înțeles în cursul zilei de ieri cu reprezentanții clubului și a condus în această dimineață primul antrenament al echipei.  De-a lungul carierei sale, Ionuț Chirilă a mai pregătit formațiile Electromagnetica București, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna și CSMS Iași. Ionuț Chirilă va fi prezentat oficial luni, la ora 13.00, în cadrul unei conferințe de presă, organizată la stadionul Trans-Sil. – comunicat asatirgumures.ro.

Va reamintim situatia de saptamana trecuta referitoare la despartirea de Ilie Stan:

Dragi suporteri ASA, cititi si va lamuriti unde este problema. Spunem ca “de la cap se impute pestele”! Unii ne-au acuzat ca nu vrem binele echipei si nu ne credeau cand le spuneam ca de fapt poate banii investiti nu ajung la adevaratii beneficiari. Degeaba avem “antrenori” peste antrenor. Degeaba irosim zeci de milioane de lei din bani publici! Isi bat joc de sentimentele voastre si sunteti pusi sa asistati la un teatru ieftin, iar pe de alta parte ei “conduc” si cheltuie banii tuturor targumuresenilor dupa propria vointa. ADICA PROST PENTRU NOI, BINE PENTRU EI! Scopul lor este de a va instiga cu asa-zisa opozitie a unor “rau-voitori” care nu vor sa aloce bani echipei voastre de suflet, iar in realitate, de fapt ei vor sa poata gestiona, dupa bunul lor plac, zeci de milioane de euro! Suntem siguri ca nu o sa va mai poata “cumpara” multa vreme cu “intrarea gratuita”! Suntem mai destepti ca ei!

Pana ce aceasta echipa nu va fi finantata din fonduri private, lucrurile vor sta la fel. Doar cel care investeste din banii lui doreste cu adevarat performanta si automat profit!

Ilie Stan, antrenor ASA: „Toată presiunea care s-a exercitat asupra echipei… am absorbit-o eu. Să nu o simtă băieţii. NU SUNT CÂRPA LOR! Suntem în epoca sclavagismului! Mi se impunea să bag un jucător în primul 11 şi jucam în 10 pe teren. Este fiul unei persoane din conducere. Nu am mai rezistat într-un asemenea mediu revoltător. Nu pot să spun despre cine este vorba, am încheiat acum amiabil şi merg mai departe. Le urez mult succes băieţilor”, a declarat antrenorul pentru ProSport.

Articol complet aici.