Am atras atentia de nenumarate ori ca alocarea de bani publici catre o echipa aflata in faliment si in proces – fiind acuzata de spalare de bani -, este ILEGALA! Cand am facut-o am fost acuzati ca nu dorim binele echipei. Va prezentam in material, copie dupa actele care dovedesc alocarea ilegala a acestor bani si povestea lor pe scurt.
In sedinta CL din februarie, la propunerea unor consilieri locali si personal-principal, s-a initiat proiectul HCL care prevedea alocarea a peste 2 milioane de euro catre patru cluburi sportive aflate in asociere cu primaria Tirgu Mures. La indemnul consilierului principal Claudiu Maior, consilierii PSD+PNL+UDMR au votat aceast proiect de hotarare, cu toate ca au fost atentionati inaintea votului de faptul ca proiectul este ILEGAL! Pe Florea si Maior ii intelegem, obisnuiti fiind cu anchetele DNA, dar pe restul nu prea.
Actele fotocopiate, prezentate in material, nu spun altceva decat ce era stiut foarte bine de catre toti consilierii inaintea votului, adica faptul ca echipa ASA este in procedura de faliment si in proces pentru acuzatia de spalare de bani! In aceste conditii legea interzice alocarea de bani publici. Cum se vede si in Raportul de Specialitate prezentat, proiectul votat este ILEGAL!
Smecheria incercata de cei implicati, prin a pune intr-un singur proiect HCL finantarea tuturor cluburilor sportive aflate in asociere cu primaria – era singura lor sansa de a convinge suficienti consilieri sa voteze ilegalitatea finantarii ASA -, nu a facut altceva decat de a anula alocarea banilor catre TOATE cluburile, chiar daca acestea nu se aflau in situatia ilegala ca cea a clubului ASA.
Nu spunem ca alocarea de bani publici pentru celelalte cluburi sportive – in totala lipsa de fair play fata de alte zeci de cluburi private din comunitate care NU primesc finantare din bani publici -, este corecta, dar daca au ascultat de un pseudo-lider incapabil, rezultatul se vede.

Toate aceste dezvaluiri si anchete prezentate, referitoare la alocarea banilor catre echipa ASA, nu se vor a fi altceva decat o atentionare a suporterilor echipei care sunt indusi in eroare si nu cunosc ceea ce fac ei in realitate cu acesti bani si cum “conduc” acest club in bataie de joc si in interes propriu. Vedeti aici.