La cateva zile de la postarea materialului, in care atrageam atentia asupra lipsei totale de implicare din partea autoritatilor – cu privire la acest fenomen care a luat amploare in orasul nostru –,  Politia Locala Mures ia atitudine. Aici gasiti APELUL Mures Stiri. Totul are un inceput… aici initiativa PLM.

Mures Stiri incearca sa prezinte evenimentele, datele si faptele: real, corect, pertinent. Dorim sa atragem atentia asupra unor disfunctionalitati cu speranta de rezolvare a acestora si nu cu scopul de a denigra locul in care traim. Chiar daca uneori acest lucru nu este pe placul tuturor – deranjeaza si provoaca disconfort unora – aceasta este realitatea si o spunem la modul cel mai direct posibil. Cunoasterea inseamna putere pentru ca ne da posibilitatea de a indrepta lucrurile, in timp ce necunoasterea ne limiteaza evolutia!

Am ales sa participam astfel la dezvoltarea comunitatii in care traim, sa aratam ca nu toate lucrurile sunt cum ar trebui sa fie, sa promovam doar ce este de promovat, sa incercam sa gasim solutii si sa nu fim ca “Steaua Rosie” #laudativi #supusi #cumparati