ARTICOLUL NOSTRU NU RAMANE FARA ECOU! La doar 2 zile de la publicarea acestuia (il puteti citi aici: https://goo.gl/aUi2Ao ) si a altor postari online pe acest subiect, reprezentantii primariei au efectuat o „vizita de lucru” la fata locului, sa vada mocirla. Au venit, au vazut, au plecat si au dispus solutia salvatoare: se interzice intrarea parintilor in incinta, probabil pentru a nu se mai putea face publice imagini cu situatia dezastruoasa in care se afla institutia de invatamant.

Din spusele parintilor elevilor de la clasele Waldorf, Gimnaziul Nicolae Balcescu, azi dimineata politia locala pazea cu strictete locul si ii ameninta pe parinti cu amenzi in cazul in care nu isi lasa copiii la poarta. Parintii sunt revoltati si din cauza faptului ca vorbim de elevi de 7,8 ani, care sunt amenintati de multe ori de copii din medii „defavorizate”, care au si ei clasele in aceasta incinta.

In urma acestei solutii, vazand ca aceia care ar trebui sa rezolve problema reala isi bat joc in continuare, a fost facut apel la o televiziune locala care – dupa ce a discutat cu directorul-numit de la scoala – a dat un raspuns previzibil: nu se realizeaza stirea deoarece se ataca primaria si asta nu e bine…

Acum facem noi apel la toate televiziunile locale si le rugam sa realizeze acest reportaj, chiar si asa, sa demonstreze ca noi nu avem dreptate 😉 Important este ca problemele acestei scoli sa se rezolve!

#MuresStiri #mures #TirguMures #Marosvasarhely #TarguMures #RO #romania #Ardeal #ArdealNews #share