Se implinesc in curand 2 ani de cand, alaturi de prietenii din Asociatia 1 Leu, am inceput sa va cerem sa donati macar 1 leu pentru #spitalulcopiilor, primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania.

In aceasta perioada, am reusit sa strangem, impreuna, peste 550.000 de lei! Da, nu suntem (foarte) nebuni! Suma e mica in comparatie cu nevoile acestui proiect. Dar tinand cont de felul în care i-am strans, adica din vorba in vorba, din leu in leu, din om in om, suma nu mai pare mica deloc. Nu am avut sustinerea nici unui trust de media important (desi ne-o dorim) si nu am reusit sa ne promovam pe cat ne-am fi dorit, folosindu-ne doar de Facebook.

Ce am facut in acesti doi ani? Am alergat, am adunat monede, am dansat, am introdus urne in cateva locatii si donezometre in cateva cladiri de birouri. Am construit o urna gigant. Dar mai ales, am povestit despre proiectul nostru: visul de a avea un spital in totalitate independent de tot ce inseamna implicarea Statului Roman, un spital in care sa tratam si sa vindecam cancerul copiilor nostri. Un spital pe care sa-l facem noi, pentru ai nostri si de care sa fim cu totii mandri.

Inceput in aprilie 2015, proiectul a strans pana acum peste 180 de alergari in orasele Romaniei.

Momentan alergam pentru spitalul copiilor in: Arad, Cluj-Napoca, Targu Mureș, Galati, Craiova, Caransebes, Ploiesti, Timisoara, Sibiu, Bistrita si Bucuresti.

Fiecare dintre noi, avem o optiune: putem ramane indiferenti sau putem dona 1 leu! Intrebarea noastra este: Ce alegi sa faci cu 1 leu?

www.1leu.org

#MuresStiri #mures #TirguMures #Marosvasarhely #TarguMures #RO #romania #Ardeal #share