Invitat la emisiunea “Dupa aproape 20 ani…”, Dorin Florea vorbeste despre ce a promis sa faca pentru oras din momentul instalarii si ce a reusit sa realizeze concret, dupa 17 ani de la preluarea mandatului de primar al Municipiului Tirgu Mures.
Reporter MS: La instalarea in fotoliul de primar, in anul 2000, ne spuneati ca: „Voi face un Tirgu Mures mare si puternic, cu 220.000 de locuitori, prin alipirea celor 8 comune din jur. Atunci poti vorbi de un oras mare, de perspectiva, cu bogatii si o pondere demografica importanta. Atunci poti sa vorbesti de dezvoltare”. Noi stim ca, pana in prezent, NU S-A REALIZAT…
Dorin Florea: Alta intrebare!
Reporter MS: Considerati ca aveti ghinion in ceea ce privește ASOCIERILE realizate in timpul mandatului dvs., avand in vedere ca de la prima asociere din 2002 – Aspharom (privat) si Asfamur (primaria) – au existat suspiciuni de furt; ulterior ASOCIEREA Transport Local – Siletina, si ea paguboasa pentru mureseni, apoi ASOCIEREA cu Tracia Trade SRL aduce situatia parcarilor aproape de colaps, urmate de ASOCIEREA cu echipa ASA, soldata cu interventia DNA si trimiterea in judecata…!?
Dorin Florea: Alta intrebare!
Reporter MS: Inainte de 2010 ati declarat: „Proiectele privind deschiderea drumurilor ocolitoare si legaturile catre autostrada care sa prevada dezvoltarea Aeroportului, avem un proiect cu trenul de viteza de la Reghin, la Aeroport, cu viitoarea Gara Ungheni, viitoarele poduri peste raul Mures – toate sunt gandite in aşa fel incat sa satisfaca adresabilitatea din punct de vedere regional. Adica Tirgu Mures sa fie gasit foarte usor si sa fie accesibil pentru toate judetele din jur”. Noi stim ca, pana in prezent, nimic din toate astea NU S-A REALIZAT…
Dorin Florea: Alta intrebare!
Reporter MS: In anul 2013 ati facut o serie de declaratii impotriva comunitatii rome, la o conferinta de presa, pentru care ati fost amendat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu suma de 4.000 de lei. Este adevarat ca in copilarie AVEATI PORECLA “PARDAILLAN”?
Dorin Florea: Alta intrebare!
Reporter MS: In anul 2014 ati declarat ca: „Proiectul Mures Digital este viitorul Tirgu Muresului in ceea ce inseamnă situarea orasului in elita cercetarii europene. Nu exagerez cand spun acest lucru. Un angajament semnat cu IBM si in urma caruia a fost captata atenţia tuturor firmelor mari de IT, dupa modelul Silicon Valley”. Noi stim ca, pana in prezent, NU S-A REALIZAT…
Dorin Florea: Alta intrebare!
Reporter MS: In septembrie 2016 DNA a dispus trimiterea dvs. in judecata pentru abuz în serviciu cu privire la finantarea ilegala a echipei de fotbal. Conform rechizitoriului ati fi pagubit bugetul orasului cu peste 1 milion de lei. Sunteti de acord sa restituiti banii si sa va predati?
Dorin Florea: Alta intrebare!
Reporter MS: La inceput de 2017 si acum, la final de interviu, tot ce observam este ca, in afara de RENOVAREA de la Weekend si Platou, NU S-A REALIZAT NIMIC din proiectele importante promise de dvs pe parcursul celor 17 ani de conducere a orasului si NU S-A CONSTRUIT nimic de la zero – scoli, spitale, centuri, transport in comun civilizat etc. Drept urmare ati dori sa lasati deoparte aceleasi vesnice scuze referitoare la oamenii negri din Consiliul Local care nu va lasa sa faceti nimic – cu toate ca ati avut aproape tot timpul majoritatea de partea dvs. – si sa va CERETI SCUZE fata de TARGUMURESENI?!
Dorin Florea: (……………..)
Din pacate, la finalul intrebarii primarul s-a ridicat si a parasit studioul. Se pare ca aceasta este o reactie obisnuita a edilului cand ramane FARA CUVINTE, la fel procedand si in cazul sedintelor Consiliului local, la cateva minute dupa inceperea acestora.
#MuresStiri #mures #TirguMures #Marosvasarhely#TarguMures #RO #romania #Ardeal #share
#dorinflorea #floreadorin #orasulflorilor#primariatargumures #municipiultargumures#planulluiflorea #muresdigital #telegondolamures#digitalmures
Acest material este o tragi-parodie. Intrebarile, respectiv citatele primarului cuprinse in ele sunt 100% REALE, doar raspunsurile fiind predictibile. A consemnat „Un alt jurnalist prost”