Update: ACUM! Decizia în cazul ursului care agoniza de 15 ore pe șosea, aici.


Asa cum autoritatile “competente” nu întreprind măsuri reale pentru protejarea muresenilor in cazurile privind prezența ursilor in zone populate, nici asa ceva nu e normal! In cazul atacurilor, au murit oameni, n-au facut nimic! Acum, in afara de poze si dirijarea traficului, nu au facut nimic! Ce pretentii sa mai avem de la niste animale salbatice daca noi ne comportăm in asemenea hal…

Potrivit unor imagini publicate pe Facebook, în această dimineață animalul rănit încă era pe marginea drumului, aflat în agonie.

“Țara în care ne uităm la un animal în chinuri pe marginea unui drum european de aproape 12 ore, pentru că cineva probabil nu răspunde la telefon”, acuză S.B. Bereczky, un utilizator Facebook care a distribuit imaginile.

Vă reamintim că, aseară, un autoturism în care se aflau trei persoane, printre care și un copil, a lovit un urs, pe DN 13A. Detalii si video imediat după impact, aici.

Acum, perimetrul este asigurat de poliţişti şi jandarmi, la faţa locului aflându-se autorităţile “competente” care urmează să ia o decizie în ceea ce priveşte animalul rănit, a adăugat acesta.