Va mai amintiti perioada petrecuta la gradinita, cand ne suparam pe cineva, ii luam jucariile si plecam? Ei bine, cam asta s-a intamplat si acum, doar ca nu la gradinita, ci tocmai la primaria Tirgu Mures; si nu intre copii, ci intre adulti, cei drept cu minte de copii.

Nu o sa va plictisim prea mult cu acest subiect, nici nu merita foarte mare atentie, dar nu putem sa nu va aratam, inca o data, daca mai era cazul, cam de ce indivizi suntem condusi de aproape 20 de ani. Cam la ce nivel de gandire au ramas, sinonima cu subdezvoltarea municipiului Tirgu Mures.

Asadar, in sedinta de joi, a CL Tirgu Mures, s-a iscat o adevarata tragicomedie in jurul demiterii viceprimarului Makkai Grigore, care s-a facut de rusine, cu biblia in mana, tinand cu dintii de o functie in care a fost numit, nu pe care ar fi ocupat-o prin concurs, deci pe baza competentelor.

Razbunarea a venit rapid…

Unul dintre voturile date pentru demitere a apartinut celuilalt viceprimar in functie, Sergiu Papuc. La putin timp dupa votul cu pricina, cei doi indivizi din executivul primariei Tirgu Mures, zisi si 2,5% in urma procentului obtinut la alegerile PE, Dorin si Claudiu, au uitat rapid de aproprierea fata de el si au ordonat rapid retragerea masinii de serviciu, a soferului si a secretariei, conform unor informatii pe surse. Cum s-ar zice, ne-ai dat jos viceprimarul care ne semna toate prostiile, iti luam si noi jucariile. Ciuda, ciuda!

Departe de noi gandul de a considera importante lucrurile retrase viceprimarului ramas, ba chiar le credem o risipa de bani, dar comportamentul celor din executiv, mentionati si caracterizati mai sus, care considera bunurile orasului, ca pe niste bunuri proprii, nu le putem lasa neobservate si nestiute de muresenii care, speram sa fie mult mai atenti la alegerile de peste cateva luni.

Totodata, asteptam punctul de vedere al viceprimarului Sergiu Papuc pe acest subiect, fie printr-un mesaj public, fie la adresa muresstiri@gmail.com. Asemenea derapaje nu au voie sa ramana ascunse de muresenii care le platesc tuturor salariile. Multumim anticipat.

MS /  Foto: colaj /  mesnews.ro / Primaria Munikipiului Targu Mures