O fată în vârstă de 11 ani din Mediaş a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, dispariţia a fost sesizată ieri seara la 112 de mama minorei.

Minora dispărută are o înălţime 160-165 de centimetri, greutatea de 45 de kilograme, ochi căprui, păr negru lung, faţă ovală, iar ca semn particular prezintă o cicatrice postoperatorie, degetul arătător de la mâna stângă fiind amputat de la nivelul falangei. La momentul dispariţiei purta o geacă de culoare neagră, pantaloni tip trening de culoare neagră şi pantofi sport de culoare roşie.

Cei care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Update: “Minora Monica Adriana A., plecată voluntar de la domiciliul său din municipiul Mediaș, în cursul zilei de ieri, a fost găsită de polițiști în orașul Copșa Mică, la domiciliul fostului concubin al mamei sale”, anunţă IPJ Sibiu.