Copaci cazuti, strazi si case inundate…

Ploaia torențială căzută ieri după-amiază a făcut probleme în județul Mures. În Târgu Mureș, un copac a căzut pe carosabil pe strada Budiul Mic. Echipajele ISU Mureș au intervinit pentru eliberarea șoselei.

In municipiul Sighisoara, dupa cateva minute de ploaie torentiala insotita de grindina si vant puternic cu aspect de vijelie, o curte si o pivniță de pe strada Liliacului, două apartamente de la parterul unui bloc de pe strada Garoafelor, dar si majoritatea strazilor au fost inundate.

“ISU Horea Mureș a fost informat prin intermediul numărului unic de urgență 112 că la nivelul municipiului Sighișoara au fost inundate mai multe gospodării. Astfel pe str Liliacului a fost inundata o pivnita, apa măsurând 10-15 cm iar pe str Garoafelor 2 apartamente de la parter au fost inundate ca urmare a refulării canalizării. Detașamentul de Pompieri Sighișoara a intervenit și pe strada Liliacului pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie, unde apa măsura 40 cm” a declarat pentru radioson.ro. purtatorul de cuvant ISU Mures.

Mures, Sighisoara

Județul Mureș (Sighișoara) – 10 iunie, ora 17

Publicată de Meteoplus pe Luni, 10 iunie 2019

MS /  Video: Info locatie radar sighisoara / meteoplus