SURPRIZA! Ce pregatire anterioara are cel care conduce aceasta forma de “inFlorire” a orasului…

Saptamana trecuta v-am spus ca firma care toaletează copacii din Tirgu Mureș, Atlantis Com, a fost amendată de Garda de Mediu cu o sancțiune in valoare de 25.000 de lei, in urma toaletarilor. Foarte important de mentionat este ca toate toaletarile se fac sub supravegherea reprezentantilor primariei Tirgu Mures, chiar daca participa si o firma privata.

Intr-un comunicat postat in urma cu putin timp, POL cere demisia imediată a Directorului Serelor Tîrgu Mureș, Mihai Sava, pensionar polițist.

Experiența în Ministerul de Interne nu i-a folosit lui Mihai Sava pentru a-l pregăti să conducă o organizație menită să înfrumusețeze orașul nostru.

Amatorismul de care dau dovadă cei ce fac lucrările de toaletare este ieșit din comun, chiar și în țara în care multe poziții de frunte sunt ocupate de impostori și plagiatori.

Suntem siguri că celor 80 de angajați de la sere le crapă obrazul de rușine cu ce șef au, la fel cum nouă, tîrgmureșeni, ne crapă obrazul de rușine cu șefii din primărie si firmele din subordine.

Dacă Florea (PNL), Maior (ALDE), Makkai (UDMR) și Papuc (PSD) apreciază așa de mult acest fost polițist, n-au decât să-i găsească un post în poliția locală unde am auzit că sunt probleme cu pusul de sare în băuturi, se mai arata in comunicatul POL Tirgu Mures.

MS / Foto: colaj /  Maria Bogatan‎