Exces de zel din partea comunitarilor…

La inceputul saptamanii, un privat muresean, administratorul unui barulet de pe str. Mihai Viteazul din municipiul Tirgu Mures, a fost amendat de comunitarii targumureseni cu suma de 2.000 de lei, deoarece a pus o masa ca suport de scrumiera pentru fumatori, in fata localului.

Nu comentam neaparat asupra legalitatii gestului facut de micul administrator, dar nu putem sa nu observam excesul de zel aplicat de acesti numiti “politisti” locali, care observa si amendeaza doar ce vor sau poate la comanda. Altfel cum va puteti explica prezenta in martie a ditamai casutei lui Mos Craciun din mijlocul centrului, aia nu le-a sarit in ochi?

Dubla masura se pare a fi o practica pentru comunitari…

De exemplu, la doar cateva sute de metri de locatia administratorului amendat, tot pe strada Mihai Viteazul, regasim o alta crasma, in cazul asta cu mai multe stele, se pare si cu mai multa sustinere, in fata caruia, ce sa vezi, nu o masuta, ci o adevarata expozitie de masini. Unele asezate frumos pe iarba din fata, inscriptionate si pregatite de vanzare, altele ocupand trotuarul in intregime. Sa nu ne spuneti ca nu le-au sarit astea in ochi, doar masuta aia! Hai, sictir!

MS /  Foto: Potor Ioan