In contextul alegerilor locale din 2020…

Cu toate ca lipseste de multi ani din peisaj, va anuntam ca Dorin Florea este inca primarul municipiului Tirgu Mures, in ciuda “carcotasilor” care spuneau ca a fugit. 😉 Bine, asta nu inseamna ca face ceva, mai grav, nici ca a facut vreodata ceva!

Un lucru stim sigur ca a facut (si se pare ca va mai face), candideaza mereu, desi tot timpul face pe nehotaratul inainte cu cateva zile de alegeri, parca aspirand la “mandatul pe viata”. Cum una, cum alta, ocupa fotoliul de primar de vreo doua decenii, datorita celor care nu vor sa iasa “celalalt”, dar in special din cauza ignorantilor care nu voteaza si apoi se plang cine conduce!

Revenind la ziua de azi, am concluzionat anuntarea candidaturii tocmai din postarea celui care poarta titlul, nemeritat, de primul om al urbei. Spunem nemeritat, deoarece stie toata lumea ca “in spatele fiecarui barbat sta o femeie puternica”, in cazul de fata chiar cel ales de primar, Claudiu Sergiu Maior, dar platit de noi, din pacate.

Trecand peste primele lui cuvinte din postare, nonsens si fara materie, ne transmite primarul ca “așa cum mă cunoașteți, voi continua să duc la bun sfârșit proiectele orașului, spre satisfacția majorității oamenilor care își doresc aceste lucruri și față de care mă simt responsabil”.

Dupa ce va opriti din ras sau plans, dupa caz, dupa ce va eliberati de frustrarea intrebarilor puse in gand – de genul: “ce proiecte?”, “ce bun sfarsit fara inceput?”, “ma, ce-i cu asta?” -, va puteti da seama ca nu face altceva decat sa-si anunte o noua candidatura la alegerile din 2020.

Inainte sa va redam integral postarea, va spunem ca ne dorim din tot sufletul sa ne inselam. Poate ne ajuta Dumnezeu si nu asta a vrut sa zica. Poate a fost doar una din acele 2,3 zile din an, in care s-a trezit si si-a amintit ca e inca primar. Pacat ca a uitat de promisiuni:

  1. A promis Centura Ocolitoare inca din anii 2000. Nu a facut!
  2. A promis acoperirea Poklosului. Nu a facut!
  3. A promis mutarea garii din oras. Nu a facut!
  4. A promis Muresul Digital. Nu a facut!
  5. A promis spital regional. Nu a facut!
  6. A promis transport local decent. Nu a facut!
  7. A promis scoli si gradinite. Nu a facut!
  8. A promis super investitii/investitori. Nu a facut!
  9. A promis Weekend 2. Nu a facut!
  10. A promis telegondola. Nu a facut!

Aceasta este postarea, facuta in urma cu putin timp…

MS / Foto: colaj