Poliţiştii din Alba fac anchetă după ce un copil în vârstă de doi ani, din localitatea Livezile, a căzut într-o fântână adâncă de opt metri, din curtea casei. Băiatul a fost salvat de pompieri, dar starea lui este gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierii din Aiud au intervenit, marţi, în locaitatea Livezile din judeţul Alba, pentru salvarea unui copil în vârstă de doi ani, care a căzut într-o fântână adâncă de opt metri, din curtea casei.

“După copil a coborât un localnic, care l-a menţinut deasupra nivelului apei. Pompierii l-au extras cu ajutorul dispozitivului existent, respectiv scripete, lanţ şi găleată. Echipajul de prim ajutor SMURD Aiud a început manevrele de resuscitare şi au continuat timp de circa 30 de minute, până la sosirea echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă, care a preluat copilul şi a continuat manevrele de resuscitare şi de creştere a temperaturii acestuia.

În prezent, copilul este intubat, respiră singur, are activitate cardiacă şi este preluat de elicopterul din Mureş, care a aterizat pe stadionul din municipiul Aiud”, conform ISU Alba.

Foto:ISU Alba