Nu avea permis si era aproape in comă alcoolică cand a facut accidentul…

Pe un drum din Alba, a scăpat maşina de sub control şi a intrat într-o ţeavă de gaze, provocând un incendiu periculos. Apoi, a fugit şi şi-a lăsat copiii şi iubita blocaţi în autoturismul care risca să se aprindă. Mai mulţi martori şi-au pus vieţile în pericol pentru a ajuta victimele. Intervenţia a fost surprinsă în imagini care vă pot afecta emoţional.

Patru oameni au fost captivi în maşina care riscă să se aprindă. Printre ei, şi doi copii de 9, respectiv 13 ani. La niciun metru distanţă, sunt flăcări uriaşe. Iar în zonă e pericol de explozie.

Un martor surprinde intervenţia impresionantă. Până la sosirea pompierilor, mai mulţi şoferi încearcă să scoată victimele din autoturism. Iar pentru asta, îşi pun şi ei vieţile în pericol.

Poliţiştii spun că accidentul a fost provocat chiar de tatăl celor doi copii, un bărbat fără permis de conducere, care era aproape de comă alcoolică. După ce a lovit ţeava de gaze din dreptul localităţii Petreşti, a fugit pe un câmp din apropiere. Şi-a abandonat în maşină întreaga familie: copiii, iubita şi fostul cumnat.

Negrilă Dragoş, Serviciul Rutier, IPJ ALBA: Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior. În urma accidentului, a mai rezultat vătămarea corporală a altor patru persoane, pasageri în autoturism.

Bărbatul a fost reţinut 24 de ore şi este cercetat pentru patru infracţiuni. Chiar şi aşa, judecătorii au decis să-l lase în libertate.

Sursa:observator.tv / Foto: captura video