În urma cu puțin timp, a avut loc un accident rutier pe DN 13, în comuna  Bunesti, unde un sofer a ieșit în decor din cauza neadaptării vitezei.

Din păcate, pasagera dreapta față a fost proiectata din mașină într-un canal cu apa. Din cauza riscului de soc hipotermic la fata locului s-a solicitat intervenția unui elicopter de la Mureș, însă acesta nu a putut ajunge din cauza cetii dense.

„Un barbat de 26 ani din municipiul Bistrita, care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Rupea catre Sighisoara, într-o curba la stanga a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat de trei ori oprindu-se intr-un pod-canal de pe partea dreapta a sensului sau de mers. Pasagerul dreapta-față, o tanara in varsta de 23 ani, a fost proiectata in canalul cu apa. Aceasta va fi transportata la spital cu ambulanta pentru investigatii medicale. Conducatorul auto nu a consumat alcool. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Ivan.